Bulvár, celeb

2011.11.18. 16:39

Divattal kampányolnak az állatkínzás ellen a celebek

Jelesre vizsgáztak segítségnyújtásból a cukormadárkák. Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Horváth Éva az Állatvédőrséggel karöltve lép fel az állatkínzás ellen. A szépséges lányok ehhez a divatot hívják segítségül.

Jelesre vizsgáztak segítségnyújtásból a cukormadárkák. Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Horváth Éva az Állatvédőrséggel karöltve lép fel az állatkínzás ellen. A szépséges lányok ehhez a divatot hívják segítségül.  

Rendhagyó divatbemutató alkalmából gyűltek össze az állatvédő hírességek, egy Budapesti belvárosi üzletben. Itt mutatták be azt a limitált szériás pólósorozatot, amivel a megkínzott állatok sanyarú sorsára hívják fel a figyelmet, illetve a kollekcióból származó bevétel egy részét a bántalmazott állatok megsegítésére ajánlotta fel Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Horváth Éva, sőt, a kezdeményezéshez Tóth Gabi és Keresztes Ildikó is csatlakozott. 

„Nekem mindig is voltak macskáim, most is két tizenkét kilós cicamicával lakom, akik nélkül elképzelni sem tudnám az életemet. Az alapvető probléma szerintem az, hogy az emberek nem képesek felmérni, hogy valóban felelősséget tudnak-e vállalni a kis kedvencükért. Nagyon örülök, hogy megszületett ez a kollekció, remélem, sokan vásárolnak majd a pólókból, ezzel is segítve az Országos Állatvédőrség alapítvány munkáját.”- tette hozzá lelkesen Sylvi.

A lányok továbbá bemutattak egy olyan sorozatot is, amelyre sérül állatok fotóit tették. Ezeket a darabokat nem eladásra szánják, inkább csak az üzenetet szeretnék erősíteni.

Tóth Gabi és Keresztes Ildikó is szívügyének tekinti az állatvédelmet, így nem is volt kérdés számukra, hogy részt vegyenek-e az eseményen.

„Az állatoknak ugyanannyi joguk van ezen a Földön, mint az embereknek. Mi azonban ezt néha elfelejtjük, és mindenhatónak gondoljuk magunkat, életek fölött döntünk. Ha az emberek többsége olykor elgondolkodna ezen, akkor egy sokkal jobb világban élhetnénk. Amióta az eszemet tudom, vannak állataim. Szeretem és tisztelem őket, leginkább azért, mert nekik nincs hátsó szándékuk és mérhetetlenül őszinték. Ezért feladatomnak tekintem, hogy újra és újra felhívjam az emberek figyelmét az állatvédelem fontosságára.”- mondta a X-Faktor mentora. 

A bemutatót az Állatvédőrség Holnapfény című himnusza koronázta meg, olyan állatvédő hírességek előadásában, mint: Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Szolnoki Péter, Bebe, Puskás Péter, Ádok Zoli, Kovács Nóri a Balkán Fanatik énekesnője, Schrott Péter a Tűzmadarak zenekar frontembere és Hajdu Klára.

Az rendezvény háziasszonya Tornóczky Anita volt, aki felhívta a figyelmet arra, hogy az Állatvédőrség minden, a márkát forgalmazó, üzletben gyűjtőurnákat helyez el. Az íösszegyűjtött pénzt további állatok megmentésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!