Bulvár, celeb

2011.10.12. 10:31

Seherezádé anyja kitálalt

Egy aggódó anya, aki a lányáért bármire képes: ő Ditti, Seherezádé édesanyja. Most megtöri a hallgatást és kitálal Sheri és korábbi olasz barátja, Claudio kapcsolatáról.

Egy aggódó anya, aki a lányáért bármire képes: ő Ditti, Seherezádé édesanyja. Most megtöri a hallgatást és kitálal Sheri és korábbi olasz barátja, Claudio kapcsolatáról.

Ditti szerint a Caludióval töltött két évet nem lehet nyomtalanul elfelejteni, és a kapcsolatot sem tudják majd lezárni egyik pillanatról a másikra. Banális oknak tűnhet, de tény, hogy Sherezeádé kutyája még mindig Rómában van, így előbb-utóbb találkozniuk kell.

Dittinek semmi baja nem volt Claudióval addig a percig, amíg a lányával szemben el nem kezdett vádaskodni. A mama azt mondja, az indulatokat a féltékenység szülte.

 Gergő barátai sem titkolják, hogy azt szeretnék, ha a fiú minél hamarabb szakítana a szőke ciklonnal, és ezerrel pörögne a játékban. Kérdés, hogy mennyire zavar ebbe bele Claudió szakítós üzenete.

Bármi is lesz, a románc a szemünk előtt alakul. Ám ehhez még Claudiónak is lesz pár szava, akinek a kártyáiba most még senki sem lát bele. A felbőszült olasz amoroso ugyanis a hírek szerint hamarosan Budapestre utazik, és megdöbbentő bejelentésre készül Sherezádéval kapcsolatban.

Seherezádé szülinapján szakított

Emlékezetes Seherezádé a születésnapján kapta meg olasz barátja sühös üzenetét, amelyben a fiú közölte, hogy a látottak alapján - azaz hogy a szőke ciklon és Gergő túlságosan közel kerültek egymáshoz -  szakít vele. A lány először dühösen és értetlenül fogadta az üzenetet.

Forrás: RTLKlub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!