Bulvár, celeb

2011.10.20. 10:55

"Ha mindenki lefeküdt, megcsinállak!"

A Villalakók által kiválasztott Csaba Párbajra hívta Cristofelt. Utóbbi villalakó nem sokkal korábban primitív módon közölte a csöppet sem vonakodó Eszterrel, hogy "megcsinálja".

A Villalakók által kiválasztott Csaba Párbajra hívta Cristofelt. Utóbbi villalakó nem sokkal korábban primitív módon közölte a csöppet sem vonakodó Eszterrel, hogy "megcsinálja".

A Villalakók - mint a szerda esti összefoglalóból kiderült - megpróbálták segíteni vagy inkább manipulálni Csabát, hogy kit hívjon ki Párbajozni. Gergő Attilát javasolta a Helyes pasinak, Attila viszont Dyára szavazott, Fecó Verát és Shadit ajánlotta Csabának, ugyancsak Shadira voksolt Péter, Shadi pedig Péterre.

Az inasként szolgáló srácoknak emberpróbáló napjuk volt: az úrnők ruháinak vasalása és a csajok öltöztetése mellett még egy chip&dale bemutatóval is kedveskedniük kellett. A show után a lányokon volt a sor: táncpartnert választottak és romantikáztak néhány dalon keresztül.

 

A csajok lélekápolós randit szerveztek Csabának: Kinga és Dya közül választhatott, végül a Plázacicával töltötte az estét. Amíg Csaba és Dya egymással szórakozott, addig Vera és Cristofel a nappaliban balhézott, de az est fénypontja mégis az volt, amikor a Skalpvadász lelkiismeret furdalás nélkül Esztert kezdte fűzni.

Skalpot gyűjtene

Nem sokkal korábban a magát a legdögösebb pasinak vélő srác Veronikának tette a szépet és közölte: az a legfontosabb számára, hogy Veronika boldog legyen. Szerelmes szavait viszont egy különös közjáték követte: Eszterrel - miután Verának szólította - durván flörtölni kezdett. Cristofel rákérdezett, hogy lefeküdne-e vele, mire Eszter igennel válaszolt. Cristofel etettni kezdte, majd úgy belelendültek, hogy Cristofel közölte, ha mindenki lefeküdt aludni, akkor övék a pálya: "ha elmegy Veronika megcsinállak". Erre Eszter közölte, hogy: "jó".

Cristofel később a riportszobában közölte, hogy Eszter nem egy szépség, de neki nem is ez a fontos, csak legyen meg a második skalp és ettől ő lesz a király. Viszont egész este azon pörgött, hogy Veronika meg ne tudja.

Szerda este az is kiderült, hogy a ValóVilág5 első Kihívásán kik vesznek részt. Csaba a vasárnapi Kiválasztáson kilenc jelet kapott, ezzel rekordernek számít a ValóVilágok történetében. Balázs miután köszöntötte a lakókat, megkérte Shadit, hogy hozza be a nappaliba a bőröndöt. Ezt követően Csaba és Balázs a riportszobában a Helyes pasi esélyeiről beszélgetett.

A folytatásban felelevenedett néhány fontos eseményt Csaba Villabeli életéből. Először a Kiválasztás pillanatait, majd annak utóéletét láthattuk, végül Csaba Villabeli kapcsolatait is mutattak jeleneteket.

Csabának három perce volt arra, hogy elmondja véleményét társairól, majd megnevezte ellenfelét. Cristofelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!