Bulvár, celeb

2011.09.30. 12:12

VV Cristofel nem vacakolt, letolta a gatyát

A szexi naptárfotózáson a szűz Bandi végre női mell közelébe került, Fecó nőnek öltözött, a hímtagját láthatólag előszeretettel mutogató Cristofel pedig produkálta magát.

A szexi naptárfotózáson a szűz Bandi végre női mell közelébe került, Fecó nőnek öltözött, a hímtagját láthatólag előszeretettel mutogató Cristofel pedig produkálta magát.

Csaba érkezésének másnapján Melinda és Vera rágyújtott a teraszon, az amazon közölte, mennyire örül, hogy Vera jött be hozzájuk, majd elkezdték kibeszélni az erőviszonyokat a Villában. Ezt egészen addig csinálták, amíg meg nem érkezett Annamari és be nem szólt az Érzékeny lelkű lánynak. A Fura lány a szemébe mondta, hogy nem szimpatikus neki Vera és hogy szerinte csak kitalálta a versikéit, amikkel „megfogta” a lakókat beköltözése után. Igazi veszekedés alakult ki kettejük között, Vera nem hagyta magát, végül Annamari fel is adta a támadásait.

 

A Villalakók új feladatot kaptak: saját elképzeléseik szerint kellett szexi naptárképeket fotózni. Egyesek síruhában képzelték el az erotikus képet, Cristofel úgy vélte, mindent tud a szexiségről, a nézésen át a jó testig és a meztelenkedésre való hajlamig minden megvan benne. Nem mellesleg meg akarta nyalni partnere, Dya mellét. És nyomott egy-két fekvőt is, tuti, ami tuti. Cristofel (aki láthatóan attól érzi magát férfinak, hogy mutogatja férfiasságát - lásd: videó)  meg van győződve, hogy sokkal szexisebb, mint Dya. Fecó nem akarta a férfiasságot hangsúlyozni, Seherezádé mellett ő inkább nőnek öltözött, bikini-felsőt, magas-sarkút húzott és kirúzsozta a száját. A Szűz Bandi a nyuszilánynak öltözött Veronikával alkotott egy párt. Bandi nagyon élvezte Veronika közelségét, mert még sosem volt olyan, hogy a feje két női mell közé került volna. De végre megtörtént.

 

Szerda este a lakók megtudták, hogy egy hét múlva két játékosnak mennie kell, a helyükre pedig két új érkezik. Dya teljesen kiborult Lilu bejelentkezése után, leginkább azért esett kétségbe, nehogy olyan emberek essenek ki, akiket már megszeretett. Kinga rögtön terveket eszelt ki, Seherezádé megfogadva Lilu tanácsát elhatározta, hogy mindig részeg lesz. Cristofel megnyugtatta Csabát, szerinte a Helyes pasi biztonságban van, Kinga viszont épp őt szemelte ki lehetséges áldozatnak és a békés természetű Dyát. Bizonyos lakók megfogadták, hogy szexelni fognak azért, hogy bent tartsák őket a nézők. Attila sorra tette az ajánlatokat a nőknek, majd Gergő és Fecó is beszállt. Péter csapatot akar szervezni maga köré, mert egy összetartó ötös már kialakult Attilából, Kingából, Veronikából, Gergőből és Fecóból.

Igazmondó varázsszőnyeg

Az igazmondó varázsszőnyeg sok mindent kihozott a Villalakókból. Gergő elmondta, hogy szerinte Dya és Bandi és Csaba a legesélyesebb arra, hogy kiessen egy hét múlva. Seherezádé Bandit és Csabát sajnálná legkevésbé, Fecó pedig fél tőle, hogy hogy döntenek a nézők. Veronika feltette a kérdést Gergőnek: szerinted nálad van Vera kulcsa? De nem érkezett egyértelmű válasz. Kiderült, hogy Bandi és Csaba cseppet sem népszerű, Cristofel sincs a kedvencek között, de ő sem nyilatkozott magáról pozitívabban: „szerintem én egy szarházi vagyok” – mondta a Skalpvadász fiú és bevallotta, cseppet sem rafinált. Bár a riportszobában már arról beszélt, hogy mennyire jó az, hogy senki nem nézi ki belőle, hogy van esze. Ez neki előny lehet. Vera elárulta, hogy Gergőnek szánta a kulcsot, de magától eltűnt. Vera szerint a Villa két szarkeverője Péter és Annamari. A leggyengébbnek Annamarit és Veronikát tartja. A Fura lány nem tudta túltenni magát a kijelentésen és folyamatosan próbált belekötni Verába, de az Érzékeny lelkű lány nem vette fel a kesztyűt. Seherezádénak és Melindának szimpatikus volt Vera őszintesége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!