Bulvár, celeb

2011.09.15. 09:49

Szájkaratéval jutott Fecó a ValóVilágba

Alig érkeztek meg a Dumagépek a stúdióba, máris elkezdődött a szájkarate. Fecó elszántan kiabálta végig a beszavazót és nyert.

Alig érkeztek meg a Dumagépek a stúdióba, máris elkezdődött a szájkarate. Fecó elszántan kiabálta végig a beszavazót és nyert.

Az alfahím Gergő és a sejtelmes nevű, szenvedélyes Seherezádé után a dumagép Fecó is elindulhat a VV5 fődíjáért, miután a szerdai beszavazón vetélytársait kibeszélte, a szavazókat pedig rábeszélte magára.

 A Dumagépek közül először az elhallgathatatlan Ricsi érkezett meg, majd jött a mindent jobban tudó Márió, harmadszorra pedig a lelőhetetlen udvarló, Fecó jött be a stúdióba, aki már a bevonulás közben kiengedte a hangját. Márió bízik az improvizációs képességében, de Fecó folyamatos kiabálása alatt még ő is csak hüledezni tudott.

 A 19 éves Richárd Romániából érkezett a ValóVilág5 beszavazó show-jába. Ricsi otthon sokat segít édesapjának, imádja az autókat, annyira, hogy gyakran másokra is ráerőlteti a rajongását. Sok barátja van és természetesen a társaságban mindig magához ragadja a szót. Ricsi szomorúan búcsúzott a családjától, de az ismertségnek ára van, ő pedig épp ezt szeretné elnyerni azzal, hogy pályázik a Villába való bejutásra.

 Ami Fecó mellett nem egyszerű, a Villalakó-jelölt ugyanis azzal menedzseli magát a nézők előtt, hogy egyfolytában üvölt, belebeszél mindenki mondandójába, így hamar kialakult a három fiú között a konfliktushelyzet. Fecó egyelőre hajthatatlan, de ez nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy ő költözzön be harmadikként a Villába.

 A 21 éves Márió jelenleg munkanélküli, így épp kapóra jönne neki, ha bejuthatna a Villába. Hétköznapjait egy szoláriumban tölti, szórakoztatja a beosztottakat, ezt tartja fő elfoglaltságának. Márió vicces akar lenni, és mint mondta, bízik az improvizációs képességében. És hogy mennyire dumagép? Annyira, hogy iskoláskorában celluxszal ragasztották be a száját, hogy ne beszéljen. Szerinte eddig mindig sikeres volt, azért van itt. Tudja, hogy nem férfias, inkább egy jóllakott óvodásnak tűnik, de úgy tűnik, ez cseppet sem zavarja.

 Fecó imádja a nőket és latin sorozatokat néz

Fecó imádja a nőket, a latin sorozatokat nézi, onnan gyűjti be csajozós dumáit. Szerinte a kockahasú férfiak ideje lejárt. Most jön ő. Volt egy nagy szerelme, Angéla, akit megcsalt, ezért elveszítette. A ValóVilág5-be való bejutással Angélának akar bizonyítani, vissza akarja szerezni. Fecó állítja, nem fog elcsábulni, ha a Villa tele lesz jó csajokkal. „Ez egy nagy teszt lesz” – mondta Fecó, amikor Balázs arról faggatta, hogy miért akar beköltözni a Villába? De azonnal hozzáfűzte, ha már van bent egy Seherezádé, akkor legyen mellé egy José Armando. 23 óra után 2 perccel erre nagy az esély, a szavazás állása ugyanis 76 százalékkal Fecónak kedvez.

 Ricsinek és Máriónak a kortesbeszédek alatt jutott még esély arra, hogy lekörözzék Fecót, aki nem aprózta el saját kampánybeszédét. Vajon sikerül fordítani az álláson? 23 óra 6 perckor Balázs lezárta a szavazást. Fecó előnye behozhatatlan volt, ő a harmadik Villalakó.

Forrás: RTLKlub

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!