Bulvár, celeb

2011.09.28. 11:33

Megverték Claudia szerelmét az utcán

Megtámadták Liptai Claudia szerelmét. B. Péter súlyos sérüléseket szenvedett. A Mokka szerkesztője kórházba került, jelenleg betegszabadságon van, Claudia otthon ápolja.

Megtámadták Liptai Claudia szerelmét. B. Péter súlyos sérüléseket szenvedett. A Mokka szerkesztője kórházba került, jelenleg betegszabadságon van, Claudia otthon ápolja.

 

Rémálommá vált Liptai Claudia és szerelme, B. Péter romantikusnak indult hétvégéje. A pár péntek este egy Madách téri étteremben vacsorázott, de a kellemesen indult hétvége ezután már nem a terveik szerint alakult. Budán, a Széll Kálmán térhez közeli bevásárlóközpont előtt a pár összeszólalkozott egy társasággal. Egy taxin vesztek össze, és a szóváltás tettlegességig fajult: B. Péter iszonyatos erejű ütést kapott az arcára. Az incidens a Jam Pub előtt történt, ott, ahol egykor Simon Tibort agyonverték. A TV2 szerkesztőjét ért támadás miatt a rendőröket is kihívták.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Kapitánysága nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, melynek keretében vizsgálják az eset körülményeit a kollégák – közölte kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Arra, hogy van-e a támadásnak gyanúsítottja, egyelőre nem kívántak felelni.

 Információink szerint a sérült Pétert a Szent János kórházban látták el. A diagnózis: arccsonttörés és orrcsontrepedés, emellett több foga is kiesett. A TV2-höz közeli forrásaink megerősítették, hogy a Mokka szerkesztője betegszabadságon van, párja, Claudia otthonában ápolja. Pétert egyébként vasárnap a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mária utcai szájsebészeti klinikáján is megvizsgálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!