Bulvár, celeb

2011.09.13. 10:45

Gergő lett az első villalakó!

Az Alfahímek közül Gergő lett a befutó, így szombaton Ő költözik a Villába.

Az Alfahímek közül Gergő lett a befutó, így szombaton Ő költözik a Villába.

 

Minden kétséget kizáróan kezdetét vette a ValóVilág5! 14 kategória 42 versenyzője közül hétfő este elsőként az Alfahímek mutatkoztak be: Viktor, az egyszerűen kőkemény srác, Beló, a meglepően macsó pasi, és Gergő, a hátborzongatóan férfias férfi közül választották ki az esti a Való Villa első lakóját.

 Újra Balázs

Balázs néhány hónap elteltével ismét a ValóVilág stúdiójából köszöntötte a nézőket. A műsorvezető elárulta, hogy a ValóVilág5 számos újdonsággal várja majd a nézőket: a megújult luxusbörtön mellett változik a játékszabály is.

 A rövid bevezető után megérkezett a stúdióba Viktor, Beló és Gergő. Balázs provokatív kérdésekkel tesztelte a srácokat. A vezérhímek háromperces kisfilmjei előtt megnéztük a szavazás aktuális állását. A tét óriási, hiszen a mai győztes esélyt kap a végső győzelemre. Hogy ki lesz a befutó, kiderül hamarosan.

 Elsőként Viktor bemutatkozó kisfilmjét, majd Beló rövidfilmjét és végül Gergő háromperces bemutatkozását láthattuk.

 A szünet után a kortesbeszédekkel folytatódott a műsor: Viktor 20 másodpercben igyekezett meggyőzni a nézőket. Veszekedést és szexet ígért a Villában. Beló, igazi macsóként próbálta szavazásra bírni az embereket. Végül, Gergő kapott lehetőséget arra, hogy szavaival bejutassa magát a Villában.

 Az események ezt követően felpörögtek, hiszen Balázs lezárta a szavazást és kihirdette az eredményt: az első Villalakó Gergő lett, Ő tehát már biztosan élvezni fogja a luxusbörtönt. Maga a beköltözés szombat este lesz, addig Gergő egy szállodában lakik majd.

A következő beszavazás kedd este lesz, a Szenvedélyes nők közül kerül ki a második Villalakó.

Forrás: RTLKlub

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!