Bulvár, celeb

2011.09.29. 09:34

Claudia miatt verték véresre a szerelmét

Liptai új pasija abban „hibázott”, hogy párja védelmére kelt a budai Jam Pub előtt, amikor egy társasággal szóváltásba keveredtek.

Liptai új pasija abban „hibázott”, hogy párja védelmére kelt a budai Jam Pub előtt, amikor egy társasággal szóváltásba keveredtek.

Újabb részletek kerültek lapunk birtokába a péntek éjszakai csetepatéról. Ahogy a Bors elsőként megírta, Liptai Claudia és szerelme, B. Péter romantikusnak induló estéje rémálommá változott. A pár először kettesben vacsorázott egy Madách téri étteremben, majd közösen indultak át a Széll Kálmán tér közelében lévő bevásárlóközpontba. Ott azonban nem várt fordulatot vett az este, Péter ugyanis a Jam Pub előtt olyan ütést kapott, hogy eltört az arccsontja, elrepedt az orra, sőt több foga is kiesett. A János Kórházban, majd a szájsebészeti klinikán kötött ki.

Az események azzal indultak, hogy Claudiáék – a férfi nevére – taxit rendeltek a Mammut II.-höz. Az meg is érkezett, de egy másik társaság is kocsira várt. A taxis közölte, B. Péter nevére hívták az autót, így aztán Liptai teljes nyugalommal be is ült a hátsó ülésre. Az utcán ácsorgó csapat, amelynek a hírek szerint egy birkózó volt a hangadója, ennek hatására hőzöngeni kezdett. Pétert ez látszólag nem zavarta, valószínűleg nem akart a balhét, ezért megkerülte az autót, és beszállni készült szerelme mellé. Ekkor azonban beszóltak nekik:

– Ez az, ülj csak be a k…ád mellé!

Ezt már Péter sem hagyta szó nélkül, úriember módjára megfordult és kedvese védelmében annyit kérdezett:

– Tessék? Mint később kiderült, nem kellett volna ennyit sem mondania, mert ahogy elhangzott a kérdés, már el is indult a birkózó ökle, ami keményen csapódott az arcába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!