Bulvár, celeb

2011.08.08. 13:53

Emma Watson nyilvánosan csókolózott

Nemrégiben azon kesergett a Harry Potter filmek sztárja, hogy félnek tőle a pasik, most meg nyilvános csókolózáson kapták.

Nemrégiben azon kesergett a Harry Potter filmek sztárja, hogy félnek tőle a pasik, most meg nyilvános csókolózáson kapták.

Emma Watson szerelmes! A Potter-filmek kis boszorkánya egyik pillanatról a másikra lett esetlen kislányból szépséges nő, ám a pasik messze elkerülték. Már azon kezdtünk gondolkodni, hogy vajon Watson kisasszony igényei túl nagyok, vagy valami baj van vele, amikor egy interjúban kifakadt, azt állítva: félnek tőle a pasik. Hogy mágikus tudománya miatt ilyen félősek-e a férfiak azt nem tudni, de úgy tűnik most akadt egy, aki elég bátor. Még ahhoz is, hogy nyílvánosan megcsókolja a 21 éves színésznőt.

 Emma filmbéli partnerével jött össze

Emma Watsont egy Santa Monica-i étteremből kijövet kapták lencsevégre, amint új filmbeli partnerével csókolózott.

A 24 éves Johnny Simmonssal már korábban is látták Emmát, s bár "meggyanusították őket", a pár egyik tagja sem erősítette meg kapcsoltukat. Ezekkel a leleplezőfotókkal azonban már nyílvánvaló, hogy magánéletükben is szorosabbra fűzték a szállakat. Johnny vélehtően egy randi után, Santa Monica egyik étterméből kifeje jövet az autója mellett csókolta meg a boszorkánylányt.

Emma Watsonnak egyébként ez az első, Harry Potter utáni filmje. A The Perks Of Being A Wallflower 2012 kerül majd a mozikba. A film alapjáúl szolgáló könyv a 90-es évek elejei Pittsburghbe kalauzolja el az olvasót: Charlie-t, a gátlásos kamaszfiút vezet be a kamaszélet örömeibe egy Sam (őt alakítja a filmben Emma Watson) nevű lány.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!