Bulvár, celeb

2011.07.27. 12:41

Rémesen fest Kim Kardashian

Egy olyan nőnek, mint Kim Kardashian, aki abból él, ahogy kinéz és megjelenik, egy ilyen nyilvános feltűnés igazi rémálom.

Egy olyan nőnek, mint Kim Kardashian, aki abból él, ahogy kinéz és megjelenik, egy ilyen nyilvános feltűnés igazi rémálom.Smink nélkül és kócosan kapták lencsevégre a nagy amerikai celebet, a harminc éves Kim Kardashian saját maga árnyékától is rosszabbul néz ki. Kim egy fotózásra érkezett ennyire alaphangra csupaszítva, lila ruhában és hatalmas szemüvegben próbálta elrejteni természetes külsejét.

A Los Angeles-i fotóműhelybe érkező valóságshow szereplő szakadt farmerben és egy nagyon érdekes szandiban viharzott a műterembe, ahol nyilván kezelésbe vették, hogy hozza a tőle megszokott, folyamatosan tipptopp formáját. A hétvégén ráadásul Kim Kardashian azt is bevallotta pikkelysömörrel küszködik, ami először csak a lábán jelentkezett, de hamar beborította testét.

Saját műsorában így nyilatkozott: - Az a munkám, hogy megjelennek, kampányoljak és fürdőruhában pózoljak. Sokan nem képesek megérteni, mekkora a nyomás rajtam, hogy mindig tökéletesen nézzek ki. Ha egy kilót felszedek, már a címlapokon vagyok, képzeljék csak mennyire szétszedne a sajtó, ha meglátnák a foltjaimat – magyarázta az édesanyjától örökölt bőrbetegséget a nagyfenekű Kim Kardashian.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!