Bulvár, celeb

2011.07.06. 19:02

Nicole Scherzinger állva spárgázik!

Nicole Scherzinger elképesztő hajlékonyságát mutatta be. Vajon tud úgy csinálni valamit, hogy közben nem elképesztően szexi?

Nicole Scherzinger elképesztő hajlékonyságát mutatta be. Vajon tud úgy csinálni valamit, hogy közben nem elképesztően szexi?

Nicole Scherzinger nem panaszkodhat, jó állás, jó pasi, jó élet és mindezek fejében még ő is jól néz ki. Bár nyilván némi összefüggés a dolgok között. Mindenesetre az InStyle magazin augusztusi számában Nicole Scherzinger nem csak a címlapon bizonyít.

A magazin hasábjain felettébb magabiztosnak tűnik a Hawaiin született Nicole, egy ilyen spárgát nem képes akárki csak úgy odarittyenteni a falra. A táncos évek nem múltak el nyomtalanul ráadásul Nicole bombaformában van. A Pussy Cat Doll üdvöskéje múlt héten ünnepelte harmincharmadik szülinapját Las Vegasban.

Nicole Scherzinger a Pussy Cat Dolls mellett szólóként is alkot, többek közt Sean Combs, (valaha Puff Daddy) és will.i.am is partnere volt már. Önálló, ki nem adott nagylemezéről négy kislemez jelent meg, pörög hát Nicole karriere, kedvesével Lewis Hamiltonnal pedig a pletykák szerint erőteljesen tervezik már az eljegyzést.

- MON _

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!