Bulvár, celeb

2011.07.13. 16:45

Emma Wattson kínos helyzetben

A David Letterman showban Emma Watson azt mondta: nem tudott Potter-Radcliffe függőségéről, majd az ő alkoholfogyasztási szokásaira terelődött a szó...

A David Letterman showban Emma Watson azt mondta: nem tudott Potter-Radcliffe függőségéről, majd az ő alkoholfogyasztási szokásaira terelődött a szó...

Daniel Radcliffe, a Harry Potter filmek címszereplője nemrégiben felfedte alkohol problémáit, de közel tíz évig együtt dolgozó kollégája, Emma Watson ebből semmit sem észlelt. Legalábbis azt mondja.

Amerika egyik legnézetebb beszélgetős műsorában a David Letterman showban egy kínos interjúban vallotta be Emma Wattson, semmit sem tudott Radcliffe problémáiról, hiába dolgoztak régóta szorosan együtt. Így fogalmazott: - Őszintén szólva ez nem egy olyan téma amiről hitelesen tudnék bármit is mondani. Amennyire én tudom, soha nem vett ki egyetlen betegszabit se, úgy dolgozott folyamtosan, mint a legnagyobb profik – mondta Emma. 

Emma Wattson beismerte: egyszer volt már részeg

Letterman nem kímélte a Hermione Granger-t alakító színésznőt, aki azt is elismerte Racliffe és az ő álláspontja meglehetősen eltér alkoholos témákban. - Úgy értem igen, kipróbáltam már a röviditalokat! Persze, hogy kipróbáltam – magyarázta kínosan. - Vagyis hát, izé, vannak, amiket... whisky... úristen, meghalok – jött rendkívül zavarba és mentegetőzött kínjában. Majd, hogy mentse a menthetőt a londoni premieren sokak szerint legrosszabbul öltözött Emma Wattson, így folytatta: - Otthon 18 évesen már iszunk!

Majd picit magabiztosabban azt mondta: - Bár, valójában már az USA-ban is legálisan fogyaszthatok alkoholt, elmúltam 21 – és bár hiába igyekezett lezárni a témát, Letterman nem hagyta veszni az általa megragadott gyeplőt. Emma végül csak kibökte: - Igen, egyszer már voltam már részeg életemben, csakúgy mint, mindenki. Ittam és berúgtam, meghajlok – mondta végül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!