Bulvár, celeb

2011.06.02. 17:10

Piásan vonult be az elvonóra Amy Winehouse

<p>Az énekesnő édesapja hatására újra elvonóra adta a fejét néhány napja, hogy alkoholfüggőségét kezeltesse. Az utóbbi időben Amy újra a mértéktelen alkoholfogyasztás sötét bugyraiba süllyedt, amit már sem ő, sem pedig a családja nem tudott kezelni.</p>

Menedzsere megerősítette a hírt, miszerint újra szükségesnek látták Amy Winehouse rehabilitációs kezelését, melyet a Priory klinikán végeznek jelenleg is. Elmondása szerint már három éve tiszta, nem fogyaszt kábítószereket, de az alkohollal továbbra is gondjai vannak. Ebből kifolyólag édesapja tanácsára néhány napja újra bevonult a The Priory klinikára.

 Amy Winehouse már az odaúton lerészegedett

Az utazás sem volt zökkenőmentes, a blues-énekesnő ugyanis még út közben gyorsan megivott egy üveg vodkát, amit az útjukba eső fodrászüzletben gyorsan ki is rókázott.

Miután a szépségszalon vendégeire a frászt hozta hangos hányásával, Amy Winehouse újra autóba szállt és a klinikára hajtottak.

Csütörtökön este az énekesnő szóvivője ugyan megerősítette, hogy Amy valóban bevonult az elvonóra, viszont azt cáfolta, hogy előtte jelenetet rendezett volna.

A kényszerszabadságból kifolyólag már szinte biztos, hogy harmadik stúdióalbuma nem jelenik meg idén, továbbá az is kérdéses, hogy a Sziget Fesztiválon augusztusban koncertező ötszörös Grammy-díjas Amy Winehouse milyen showt tud majd produkálni a magyar közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!