Bulvár, celeb

2011.06.14. 13:02

Pamela Anderson újra szexi

<p>Pamela Anderson ismét pózol, egy jó adag smink és egy kis képszerkesztés csodákra képes.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Pamela Anderson ismét a kamerák előtt bájolog, ezúttal egy fehérnemű kollekcióban, a francia Bonita De Mas cég ruháit kapta magára. Az egykori Playboy nyuszi és vízi mentő legfrissebb képein talán egy leheletnyivel több az utómunka, mint a korábbiakon, mindenesetre a kebelcsoda újra régi fényében tündököl.

A negyvenhárom éves, két gyermekes Pamela Anderson  a párizsi cég fehérneműiben villog, ki tudja hány kiló sminkkel és Photoshop-pal. Bár Pamela így nyilatkozott: - A gyerekeim tartanak ilyen jó formában. Folyamatosan sportolok velük. Focizunk, kosarazunk és baseballozunk, szinte minden nap. Nem kondizom és nem diétázok. Vega vagyok, de nem koplalok.

A kanadia származású szőkeség, aki egy sörreklámnak köszönheti karrierjét, eddig tizennégy alkalommal szerepelt a Playboy címlapján, ezzel egyedülálló rekordot teremtve. Úgy tűnik Pam élete lassan rendbe jön, ugyanis ellentétben korábbi, meglehetősen zaklatott kapcsolatával, új fiúja Jon Rose, aki profi szörfös, nem bír betelni a szexi Pamela Anderson szépségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!