Bulvár, celeb

2011.06.16. 10:06

Összeáll McCartney és a Gorillaz

<p>A beatlovag Sir Paul McCartney és a Gorillaz egy közös dalra készül a közeljövőben.</p>

A Gorillaz már dolgozott együtt hírességekkel, többek között Snoop Dogg-gal, vagy Ike Turner-rel, most azonban Sir Paul McCartney -val szeretnének közösen zenélni. A lovaggá ütött egykori gombafejű egyáltalán nem zárkózik el az ötlettől, sőt: - Már beszéltünk róla – mondja McCartney. - Egyelőre semmi komoly, de kedvelem amit csinálnak. Már többször majdnem belevágtunk, de eddig valahogy sose volt rá időnk rendesen.

Sir McCartney jelenleg legújabb lemeze, a New York City Ballet című korong utómunkáit végzi, így a koprodukció csak annak végeztével valósulhat meg. A Damon Albarn és Jamie Hewlett alkotta formáció, a Gorillaz egy forrás szerint már évekkel korábban megkereste a beatlovagot: - Damon még a Plastic Beach album megjelenése előtt érdeklődött  McCartney -ról, bár azon az albumon még nem valósult meg a közös munka. Reméljük mihamarabb összejön a dolog!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!