Bulvár, celeb

2011.06.07. 12:38

Emma Watson: Gyerünk fiúk... legyetek tökösek!

<p>Emma Watson, akinek majdnem annyi milliója van, mint ahány éves, irigylésre méltó alakkal és bájos kis pofikával, még mindig szingli.</p>

A Harry Potter filmekből Hermione-ként megismert Emma Watson egyelőre képtelen bepasizni, szerinte a férfiak többsége egyszerűen nem mer közeledni hozzá. - Biztos a hírnév miatt van, vagy a folyamatos cirkusz miatt, ami körülvesz. Személy szerint nehezem hiszem el, hogy megközelíthetetlen lennék – értetlenkedett a színésznő, aki serényen promótálja a hamarosan bemutatásra kerülő Harry Potter és a halál ereklyéi II-t.

 Emma Watson eddigi pasijai nem feleltetek meg

A Sunday Times Style-nak adott interjújában Emma Watson azt is elárulta, hogy eddigi pasijai, vagy legalábbis akik próbálkoztak azzá válni, gyakran durvák vagy faragatlanok és nagyon elutasítók, pusztán csak azért mert híres. - Azzal együtt, hogy pontosan tudják ki vagyok és milyen életem van, gyakran cinkelnek, hogy „Mi újság a Narnia filmekkel?” és hasonlók – mondta a fiatal híresség.

Hát uraim, úgy tűnik szabad a pálya, aki meg akarja csípni a varázslólányt, ne habozzon! Ha pedig elsőre nem sikerül, mormoljon a bátor lovag egy varázsigét és fusson neki újra, Emma Watson biztos hálás lesz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!