Bulvár, celeb

2011.06.06. 17:42

A legdurvább villantás, Annette Kaiser

<p>Annette Kaiser villantóművész bármelyik celebet lekörözné villantás-ügyileg: teljesen meztelenül jelent meg a nyílt utcán.</p>

Mióta internet az internet, minden sztár villant valamit, ki direkt, ki véletlenül, de a német Annette Kaiser valószínűleg felülmúlhatatlan, ha villantás -ról van szó.

Annette Kaiser, a 34 éves villantóművész polgári foglalkozását tekintve köztisztviselő Berlin adóhivatalában, a polgárpukkasztás és a rendőrökkel való packázás ugyanis egyelőre nem túl jövedelmező. Anette Kaiser ellen a rend német őrei is tehetetlenek, a helyi törvények értelmében ugyanis csak akkor követne el bűnt a pucérkodó hölgyemény, ha mindezt szexuális kielégülés céljából tenné. (??????)

Annette Kaiser meztelenül jelent meg az utcán

Anette nem akármilyen villantás -t produkált: konkrétan egy szál semmiben jelent meg az utcán, ahová meghívta a sajtó és a rendőrség képviselőit is. A rendőrök szóvivője szűkszavúan és meglehetősen érdekesen fogalmazott: - Ha egy férfi letolja a nadrágját, őrizetbe vehető, ha volt szexuális indíttatása a cselekményének – ami egy férfinél elég látványosan megfigyelhető. Ha azonban a nemi izgalom nem egyértelműen megállapítható, a meztelenség a nudizmus iránti személyes kinyilvánításként értelmezhető, ami nem illegális. Egy nőnél azonban ez ránézésre nem állapítható meg cáfolhatatlanul, így amíg valamilyen szexuális cselekmény közben nem érjük tetten, nem tehetünk ellene semmit. Ez tulajdonképp annyit jelent, hogy csak a férfi mutogatókat vehetjük őrizetbe. (ők nagyjából 300 ezer forintos büntetésre számíthatnak)

Hogy mindez miért jó Anette-nek? Ahogy a helyi médiának nyilatkozta: - Szeretem mutogatni a testem, büszke vagyok rá. Jobb szeretek teljesen meztelenül lenni, vagy maximum valamilyen pici kis fehérneműben. 15 évesen már meztelenül úsztam, aztán el kezdtem a nudista strandok járni, ami jó, de Berlin utcáin és parkjaiban még jobb a meztelenkedés! Persze nem vagyok mindig pucér, de imádom nézni a férfiak reakcióit, akik amint meglátnak ruha nélkül, rögtön ledöbbenek. Mielőtt azonban magukhoz térnének gyorsan odébbállok - nyilatkozta Anette Kaiser.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!