Bulvár, celeb

2011.03.07. 19:24

Smink nélkül kifejezetten csúnya Iman

<p>Vannak nők, akik sminkkel egy csapásra igazi bombázóvá válna,k ám smink nélkül elképesztően jellegtelenek, néha pedig csúnyák.</p>

Iman Mohamed Abdulmajid 35 ével ezelőtt az egyik legnagyobb szupermodell volt. A hírességet a legszebb szomáliai származású nőnek tartották és tartják ma is, jóllehet ma már 55 éves. Már modellkarrierje alatt saját kozmetika céget hozott létre a világhíres divattervezők múzsájaként is számon tartott szépség, s a szupermodellségből kiöregedve még sikeresebb üzletasszony vált belőle. Több filmsorozatban is epizódszerepeket kapott, illetve alkalmi színésznőként feltűnt egyebek mellett egy Kevin Costner filmeben, a Star Trek VI.-ben, valamint ő játszotta az Oscar-díjas Távolt Afrikától filmben Mariammo szerepét, 2000-ben pedig egy divatshow házigazdájaként debültált az Egyesült Államokban.

Iman háromszor ment férjez, jelenleg David Bowie felesége, akitől egy lánya született. Iman arról is ismert, hogy többnyire kifogástalanil jelenik meg, de mint a fotók bizonyítják: nem mindig. És a látvány eléggé lehangoló, ugyanis az egykori szupermodell is azok közé a nők közé tartozik, akik sminkell, ékszerekkel elképesztő hatást képesek kiváltani, míg smink nélkül nem is hasonlítanak sminkelt önmagukra.

Bár kétségtelen: Iman 55 évesen nagyon-nagyon jól tartja magát, mint általában azok a nők, akik továbbra a film és divat világában forognak...
- MON -

Nézze meg Iman siminktelen arcát ide kattintva >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!