Bulvár, celeb

2011.03.03. 14:31

Keleti Györgyi börtönből börtönbe vándorol

<p>Keleti Györgyi magyar kiadatását a német bíróság megtagadta, és már át is szállították egy olasz börtönbe.</p>

A modellnek nem túl jók a kilátásai, hiszen Rómában sokkal súlyosabb a vád ellene. A modell németországiügyvédjét, Alexander Kleint telefonon értük utol. Azt mondja, hiába küzdöttek másfél hónapig azért, hogy Györgyit hazaengedjék Magyarországra.

Keleti Györgyit 2010 májusa óta 2 országban is bűncselekménnyel vádolják, üzletszerű kéjelgés elősegítésének vétsége miatt. A magyarországi vádemelés mellett az olasz hatóságok tavaly elfogató parancsot adtak ki Györgyi ellen. A modell akkor azt mondta, nem is tudott erről, és nagyon meglepődött, amikor egy közúti ellenőrzéskor kiderült.

A volt playmatet idén januárban, Németországban fogták el, amikor munkát akart vállalni. Azóta egy müncheni börtönben ült múlthét csütörtökig, amikor is a németek kiadták a modellt Olaszországnak.


Az, hogy melyik országban ítélik el, egyáltalán nem mindegy, hiszen Olaszországban súlyosabb a vád. Míg itthon maximum 3 évet kaphat, addig Olaszországban akár 8évre is lecsukhatják.

Forrás: rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!