Bulvár, celeb

2011.03.29. 12:22

Apró bikiniben feszített Naomi Campbell

<p>A világ legjobban fizetett szupermodellje miami nyaralása alatt mutatta meg apró bikinibe bújtatott, 40 évesen is szexi testét.</p>

Naomi Campbell South Beach-en nyaralt kedvesével az orosz milliárdos Vladislav Doronin-nal egy luxusjachton. A lesifotók tanúsága szerint a világ leghíresebb modellje szabadság alatt sem tud meglenni fotózkodás nélkül, ezért saját magát fényképezte mobiljával, mielőtt a hideg vízbe ereszkedett volna. Hozzá kell tenni: volt is mit. A 40 éves Naomi még mindig elképesztően jól néz ki. Teste vékony, de izmos, amit mostani nyaralása alatt fekete-fehér mintás bikinibe bújtatott.

A külföldi bulvárlapok jelentése szerint az elképeszetően drága, minden igényt kielégítő jachtról eddig szinte el sem mozdult a páros; többségében a napozóteraszon töltik az időt.

Nézze meg a képeket ITT >>>

A pletykák szerint egyébként a híresség csatlakozik az X-Faktor brit tehetségkutató zsűritagjaihoz, miután Cheryl Cole bejelentette idén már nem lesz tagja a csapatnak, jóllehet Naomi nevén kívül másoké is felmerült.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!