Bulvár, celeb

2011.02.11. 07:08

VV Olivér maga alá zuhant

<p>A Villa vagánya attól retteg, hogy barátnője, Enikő elhagyta.</p>

Tegnap még mindenkit a közelgő Kihívás foglalkoztatott. Olivér már előre kijelentette, hogy Bécit hívja ki Párbajra, ezzel pedig súlyosan megszegte a Villa szabályzatát. A Kiválasztott játékos a Kihívásig semmilyen körülmények között nem mondhatja ki annak a nevét, akire a zöld kendőt teszi.

A Kihívás izgalma mellett azonban egy érdekes játék kötötte le a Villalakók figyelmét. A gyerekbőrbe bújt Villalakók ugyanis lehetőséget kaptak arra, hogy kifaggassák szüleiket a többi játékosról. A kérdésekre a szülőknek őszintén kellett felelniük. Anikó arra próbált rájönni, hogy Béci miért neheztel rá, Szandika pedig azt akarta kideríteni, hogy Olivér, miért haragszik Bécire. Gigi azután érdeklődött, hogy Anikó miért olyan bánatos.

Majd mikor végeztek az őszinteségi játékkal egy gyermekszépségverseny vette kezdetét. A Villaszülők giccses, tüllös ruhákba passzírozták csemetéjüket, majd segítettek nekik felkészülni az egyéni produkcióikra. Mindenki azon erőlködött, hogy az ő csemetéjük legyen a Villa legszebb gyermeke. Persze a nagyra nőtt villagyerkőcökre is igaz a mondás, kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. A győzelmi koronáért folyó harc újabb konfliktusokat eredményezett. Anikót teljesen kikészítette Alekosz viselkedése, szerinte ugyanis a Villa Okostojása nem jó apa, és csak hátráltatta a felkészülésben. Többször próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de nem lehetett. Anikó szerint, Alekosznak nem lehet megfelelni.

Olivér nem hazudtolta meg önmagát, és ahogy többször elmondta, hogy Bécit viszi Párbajra, végül meg is tette. A Villa Vagányfiúja azonban elfeledkezett arról, hogy a Villa szabályzata szerint, TILOS kimondani a Kihívott fél nevét egészen a Kihívásig. Ezzel a tettével szabályt szegett, amiért büntetést kap. Mikor Balázs tudatosította benne, hogy tettéért büntetés jár, eléggé kiborult. Alekosz azt mondta neki, hogy készüljön fel a legrosszabb, így biztos nem fogja meglepetés érni. Olivér agresszív énje ismét felszínre tört, az udvaron őrjöngött és az öklét többször a falba verte, majd félrevonult Alekosszal a nyugiszobába. Olivér ezt követően láthatóan maga alá került: megtudta, hogy egy ország beszél arról a közte és Anikó között kialakuló bimbozó szerelemről. A vagány erre kétségbeesve, maga alá zuhanva közölte, hogy barátnője, Enikő talán már el is hagyta.  
Az estét végül egy jó hír zárta. A Villa lányai ugyanis kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy hamarosan részt vehetnek egy szexi fotózáson. A várt hatás azonban elmaradt, egyik lány sem tört ki önfeledt örömujjongásban. Anikó rögtön nekiállt tornázni, Szandika pedig kiborult, hogy ő nem akar kamera elé állni, mert ahhoz túl kövér. A hírnek őszintén csak Jerzy örült, aki nem bírta kivárni, hogy Gigit lenge öltözékben lássa, és a zuhanyzás közben rátámadt szerelmére.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!