Bulvár, celeb

2011.02.13. 10:02

Döbbenetes átalakulás: új cicivel hódít az énekesnő

<p>A brit X-faktor nyertesből lett világhíresség már nem az a bájos lány akinek megismertük. Műcicijével, póthajával és extrém öltözékével döbbenetes lett az átalakulása.</p>

Leona Lewist is elkapta a sztárcsináló gépezett, s a gyönyörű hangú X-faktorral befutott énekesnő démoni külsőt csináltatott magának. Az egykor kedves arcú, barna göndör hajú Leona most hosszú egyenes, sötétbarna hajat, jó sok sminket és egészen feltűnő ruhákat visel, egyszóval mindent amivel beáll a mai sikeres sztárok nyomába. Nem feledve a műmelleket sem, amik együttesen már egyáltalán nem emlékeztetnek arra a kelet-londoni lányra aki legelőször a brit X-faktor színpadára lépett.
A rosszmájú pletykák szerint nem csak melleit műtette meg, legalábbis ez volt az általános vélemény, amikor a napokban egy eseményen saját tervezésű ruháiban jelent meg. A képeket nézve igaz lehet, hogy az orra látványosan fitosabb annál, mint amilyen volt, s ennyivel kisebb orrot semmilyen sminktrükkel nem lehet elérni és az ála is szögletesebb lett, mint volt.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Úgy tűnik a harmadik albumán dolgozó Leona beállt a celebek táborába, s talán nem is kell ahhoz sok idő, hogy ő is levetkőzzön egy népszerű magazin felkérésére. Valahogy úgy tűnik, a szórakoztatóiparban szinte mindenki ugyanazt az utat járja be.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!