Bulvár, celeb

2011.01.01. 15:07

X-Faktoros vendégek a Villalakóknál

<p>Zajlik a Villalakók élete: Vastag Tomi és Király L. Norbi érkezett hozzájuk, közben már minden gondolatuk a közelgő párbaj körül forog.</p>

Az év utolsó napjai izgalmasan telnek a Villában. A lakók már a párbajra készülnek, ahol Olivér és Kristóf küzdenek majd meg egymással.

Közben feladatokat kapnak és meglepetések érték őket, ugyanis az X-Faktor sztájai érkeztek hozzájuk: Király L. Norbert és Vastag Tamás. Stohl András élő adásban jelentette be, hogy meglepetés vár a lakókra, de azt nem mondta el, mire vagy kire számíthatnak. Az énekesek elmondták, mit gondolnak a Villalakókról, kik a kedvenceik.

Amikor Olivér kihívta párbajra Kristófot, Gina azt mondta, ő is hazamegy. Olivér azonban beszélgetett vele, végül a lány megváltoztatta véleményét.

Az X-Faktoros fiúk megérkeztek a Villába, a lakók hatalmas ovációval fogadták őket. A december 31-i online szavazás során a nézőknek arról kell dönteniük, melyik két Villalakót mentorálja Norbi és Tomi.

A Villalakóknak csapatversenyen kellett részt venniük, a vesztes csapat a győztesek minden kívánságát teljesíti. A két csapatkapitány, Olivér és Kristóf kiválasztották embereiket, majd kezdetét vette a nagy küzdelem. Farönkön állás, hernyó- és tálas játék.

Elsőként egy folyadékkal teli tálat kellett a fejük fölött tartani, Anikó a végsőkig tartotta, végül emberfeletti küzdelemben ő nyert. Ezután betekerve, hernyóként kellett versenyezniük, majd a farönkön állás következett, Béci és Alekosz mínusz tíz fokban, másfél órát álldogállt, végül a testvérpár fiú tagja győzött.

Szandika mindenki előtt, csúnyán kiosztotta Alekoszt. A fiú azt mondta, nem akar lefeküdni a Plasztikcicával, erre a szőkeség felcsattant, és nem éppen hízelgő szavakkal illette az Okostojást.

A Villalakók az új esztendő alkalmából fogadalmakat tettek.

Később a játékosok üzeneteket kaptak a külvilágból: megérkeztek a Villalakóknak küldött SMS-ek. Alekosz és Olivér a párbajról beszélgettek, és arról, mi lesz a nagy nap után.

A Villafiúkat és Villalányokat az X-Faktor két sztárja, Vastag Tomi és Király L. Norbi szórakoztatta, fantasztikus hangulatot varázsoltak a luxusbörtönbe.

Forrás:valovilag.hu


VV: Kristóffal csap össze Olivér

mon | 2010.12.30 07:26
Olivér két villalakó kihívása között vacillált, de végül Kristófot választotta. Egyiküknek vasárnap véget ér a verseny.

Holtan találta édesanyját a ValóVilág Olivérje

mon | 2010.12.28 13:44
VV Olivér szörnyű terhet cipel a vállán: a villa vagánya kamaszkorában néhány napra elszökött otthonról a bátyjával a Balatonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!