Bulvár, celeb

2011.01.04. 10:51

Hugh Grant alatt lerobbant új Ferrarija

<p>Lerobbant 4 hónapja vett csodaautójával a híres színész. Szerencséjére a helyi kocsmáros kisegítette, bár így a 45 milliós kocsi helyett egy 15 éves lepukkant WV Komival érkezett a sztárok golfparadicsomába.</p>

Hugh Grant 50. születésnapja alkalmából lepte meg magát a 45 millió forint értékű Ferrarival, amit csupán 4 hónapig használhatott gondatlanul és a drága bestia magára is hagyta pont, amikor Nagy-Britannia legexklúzívabb golf klubbjába tartott a színész.

A kocsi az A256-os úton Sandwich Kent közelében adta meg magát, egyszerűen leállt. Hugh Grant, szemtanúk beszámolója szerint, még megpróbálta életre kelteni a csodajárgányt, és ezzel jó ideig le is foglalta az egyik sávot a forgalmas úton, végül az út szélére kormányozta az autót, kiszállt és szemtanúk beszámolója szerint az út menti bokorba bújt el telefonálni.

A Daily Mail beszámolója szerint a sztár a közeli Royal St. Georgeba igyekezett golfozni, s nagyon siethetett mert végül nem várta meg a segítséget, hanem elfogadta a közeli település kocsmárosának segítségét. Paul McMullan, a segítőkész kocsmáros beültette Hugh Grantet 15 éves piros VW Kombijába és elfuvarozta a neves golfklubba. Valószínűleg Hughnak volt már jobb belépője is.

Nézze meg a képeket >>>

A kocsmáros a Daily Mailnek elmesélte: szabadkozott is a színész előtt. "Nem tudom mit gondolt arról, hogy egy ilyen rangos klubba az én régi, kopott autómmal érkezett, de ez legalább ment".

A kocsmáros elmondta még azt is: "Mikor kiszállt megköszönte a fuvart és azt mondta, be fog nézni a kocsmába egy pint italra, hogy még egyszer kifejezze a háláját"
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!