Bulvár, celeb

2011.01.13. 07:20

Cameron Diaz:"nem tudok hízni"

<p>A színésznő másokkal szemben inkább hízni szeretne, mint fogyni, de hiába eszik sokat, képtelen magára szedni a kilókat.</p>

A 38 éves Cameron Diaz még mindig jól állja a filmiparban duló ádáz versenyt. Hihetetlenül karcsú és jó tónusú testét azonban főként a géneknek köszönheti - vallotta meg a napokban Jimmy Kimmel talk showjába. A színésznő egy rövid fekete redőzött nyakkivágású egyszerű, de nagyon szexi ruhában ékezett a műsorba, amely ruha még jobban kiemelte karcsúságát és hosszú vékony lábait. "Hatalmas az étvágyam és sokat eszem Jimmy, de sokat is edzem". Persze a házigazdának nehéz volt elhinni, hogy Diaz modell alkata mögött hatalmas étvágy rejtőzik, mire a színésznő elmondta: tudja, hogy nehéz elhinni, de nem igazán tud hízni, mert hiába eszik sokat, ez történik - és mutatott saját testére a szőkeség. Az is elismerte, néha nem bánná, ha képes lenne néhány kilót felszedni.

Hogy a sztár mennyit edz annak eredménye jól látszott a The Green Hornet év elejei Hollywoodban rendezett megnyitóján, ahol Diaz egy piros asszimetrikus Azzaro ruhát viselt, megmutatva vékony, de izmos karját és vállát.
- MON -

Nézze meg a képeket ITT >>>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!