Bulvár, celeb

2010.12.07. 13:07

Szexbomba érkezik a Valóvillába

<p>A szépfiú Gombi után a következő beszavazó shown három szexi lány közül egy érkezik a villalakókhoz.</p>

A Villalakók túl vannak az első egymásra találáson, összeveszésen, viszonyaik újra és újra átalakulnak. Alekosz egyre nehezebben viseli a magányt, főleg a nőhiányt. Gigi távolságtartása után inkább Szandikánál próbálkozik, a szőkeség először megsajnálja és közelebb engedi magához, végül mégis leállítja a görög harcost. Alekosz bánatát "elsírja" Olivérnek.  A Villában már nemcsak Éva és Olivér között feszült a viszony, hiszen összeugrottak a testvérek is: Gigi egy üveg vízzel öntötte arcon testvérét, aki viszonzásul egy vödör vizet zúdított a lányra.

Víz után azonban jött a tej. A neten voksolók ugyanis arról dönthettek, hogy Alekoszék tejivó vagy sörivó versenyt rendezzenek a Villában. A többség a tejre voksolt: Szandikáék két csoportra oszlottak. Béci és László csapata mérte össze erejét, végül kisebb-nagyobb nehézségek árán, de Béciék vitték el a pálmát.
A folytatásban Szandika csajozási tanácsokkal látta el Alekoszt, a szavai kemények voltak, de igazak. Az őszinte szőkeség kerek-perec megmondta: a lányok nem férfiasnak, hanem bolondnak tartják a Villa okostojását.

A Szépfiúk csapatából Gombi költözött be

Alekosz valószínűleg elgondolkodott Szandika szavain, hiszen az udvarlás helyett inkább barátkozni kezdett: Leonidásszal zuhanyzott, a gőzben pedig a közös görög ismerősökről dumáltak.
Természetesen a Villába is megérkezett a Mikulás, az interneten voksolók Lászlót választották a nagyszakállúnak. Küldetését ugyan nehezen, de tudta teljesíteni.

Közben megérkeztek a stúdióba a Szépfiúk is, és ezzel kezdetét vette a tizenegyedik beszavazóshow: tegnap este egy csodás pasi lepte meg a Villalányait.  Sanya, Jerzy és Gombi bemutatkozó kisfilmjei után a srácok kortesbeszédei következtek. A Villalakók többsége Sanyával és Jerzyvel élne együtt.

Felfokozódott a hangulat a stúdióban, Lilu és Balázs a Szépfiúkat faggatta, majd nem sokkal később lezárták a szavazást. A srácok jól érezték magukat, mindhárman szívesen élnének Zsófiékkal, a szerencsés azonban Gombi lett, ő költözött be tehát tizenegyediknek  a Villába.

Szerdán beköltözik melléjük a tizenkettedik is, mégpedig a Bombanők kategóriájából! A lehetőségért Kata, Zsuzsi és Adrienn vetekszik.
Forrás: www.valovilag.hu

 

</script>

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">

// ]]>]]>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!