Bulvár, celeb

2010.12.30. 11:09

Még mindig dögös Stephanie Seymour

<p>A 42 éves egykori szupermodell testét 4 gyerek után is bátran megirigyelhetnék a 20 évesek is. Ezt bizonyítják a most készült fotók.</p>

Stephanie Seymour a nyolcvanas évek topmodell-sztárjának számított, aki már tinilányként meglehetősen nagy hírnévre tett szert. Jó ideje visszavonult már a kifutókról, de viharos magánélete miatt még mindig kedvelt szereplője a pletykalapoknak. A most 42 éves, 3 fia és kislánya születése után is dögös ex-modell 2009-től külön él három gyereke apjától, de a hírek szerint újra kezdenek egymásra találni. Az egyébként meglehetősen nagy férfifaló hírében álló Stephanie első férje volt Tommy Andrews gitáros, akit válása után a Guns n Roses énekese követett, s aki azért dobta a modellt, mert az állítólag félrelépett Charlie Sheenel.

Hogy a mágnás Peter Brandtre-vel miért romlott meg a kapcsolata, arról nem tudni, de a házaspárt St. Barts szigetén együtt fotózták le tegnap. Az ex-modell itt mutatta meg, hogy még mindig büszke lehet a testére, amit csak egy egyszerűen szabott finom-rózsaszín bikiniben takart. Valószínűleg észrevette, hogy lesifotósok fényképezik, ugyanis olyan előnyös pózokba állította be magát és kezdett vergődni a habokban, amit egyébként "normális" pihenő ember nem nagyon tesz. De jól állt neki a sellőlánykodás.
- MON -

Nézze meg a fotókat ide kattintva >>>

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!