Bulvár, celeb

2010.11.15. 15:01

"Big Brother"-be költözik Pamela Anderson

<p>Hétfő este érkezik az indiai Mumbaiba (korábbi nevén Bombay) Pamela Anderson, hogy beköltözzön a Big Brother című valóságshow indiai verziójába, a "Big Boss"-ba (Nagyfőnök) - közölték a műsort sugárzó Colors tévécsatorna illetékesei.</p>

A 46 éves egykori "Baywatch"-sztár kedden csatlakozik az élő valóságshow versenyben maradt 10 szereplőjéhez, akik között van egy volt bandita és egy népszerű pankrátor is.

Az indiai "Big Boss"-nak a mostani már a negyedik évada. A műsor idei kezdetekor már botrányt is okozott. A hindu nacionalista Shiv Sena párt tagjai ugyanis az ellen tiltakoztak, hogy két pakisztáni művész is beköltözött a házba. A demonstrációkon 25 embert tartóztattak le.

Tavaly egyébként Anderson éppen a mumbai hatóságoknak írt egy nyílt levelet, amelyben azt kérte, hogy inkább ivartalanítsák és ne öljék meg a kóbor kutyákat.

  • Pamela Anderson szörnyen megöregedett - Képek>>>

  • Pamela Anderson az 1992 és 1997 között készült Baywatch című sorozat egyik legnagyobb sztárja volt. A széria bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, ugyanis a siker csúcsán a világ legnézettebb sorozata volt, mivel volt olyan hét, amikor hetente 1,1 milliárdan követték figyelemmel világszerte.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!