Bulvár, celeb

2010.10.02. 17:46

Nézd meg hol lakik Angelina Jolie hazánkban

<p>Ötkocsis teremgarázs, belső medence, tíz szoba – mindez egy Budapest II. kerületében található villában, amelyet havi 3-3,5 millióért bérel a Jolie-család, míg Angelina hazánkban forgat. Most benézhetsz a luxus albérletbe.</p>

Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja Budapestre tette át székhelyét. A több hónapos itt tartózkodás oka, hogy Angelina Jolie a magyar fővárosban forgatja első filmjét, amiben rendezőként debütál (egy a 90-es évek elején, Jugoszláviában játszódó háborús filmmel). Az a hír is igaznak bizonyult, hogy Angelina-ék a II. kerületben bérelnek maguknak házat arra a fél évre, amit várhatóan itt töltenek. Legalábbis ennyi időre íratták be a máriaremetei francia iskolába Pax és Maddox gyermekeiket. Az iskolában nem ok nélkül óriási az izgalom, de az iskola munkatársait titok kötelezi, még otthon sem beszélhetnek a két gyerekről - ez volt a Jolie-Pitt pár kikötése. A fóti gyerekotthonban is lázban égnek, amióta megtudták, hogy ez lesz Angelina filmjének egyik helyszíne. Már olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a sztárpár egy magyar árvát fogadna örökbe hetedig gyermeknek, de a színészpárostól ilyen kijelentés nem hangzott le. A film nagy részét egyébként a Turai kastélyban és a rákospalotai stúdióban veszik fel. Az elmúlt időszakban az is kiderült, bár Angelina félti gyermekeit a nyílvánosság, a zaklatások elől, ő maga bátran fedezi fel környezetét, hiszen több alkalommal feltűnt már Budapest különböző részein, míg az egyik turai kisbolt Angelina vásárlását követően - amit biztonsági kamera örökített meg- híresült el.

Itt él majd a Jolie - Pitt család

A TV2 bemutató azt az 1000 négyzetméteres, fényűző budai luxusingatlant, amit Angelina Jolie és Brad Pitt választott magyarországi tartózkodása idejére. A ház egy csendes környéken van, a birtokra pedig szinte lehetetlen belátni, ahol egyébként ötkocsis teremgarázs, belső medence, tíz szoba található egyebek mellett. De nem csak mérete impozáns, hanem a havi bérleti díj is. A hírek szerint havi 3-3,5 millióért béreli a luxusalbérletet a Jolie-család.
Forrás: www.TV2.hu/ MON

A TV2 videójának megtekintéséhez telepítened kell az Adobe Flash Player 10.1-et. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!