Bulvár, celeb

2010.10.27. 19:01

Fotók: Dögös képeken a kémnő

<p>A 28 éves elképesztően dögös orosz kémnőből celeb lett. Egy magazin szexi félcsupasz képeket készített róla, amiken fehérneműben fegyvert szorongatva pózol.</p>

Anna Chapman először vállalta a nyilvánosságot azóta, hogy júliusban kilenc másik kémmel átadták hazájának. Most is egészen érdekes módját választotta a nyilvánosságnak, ugyanis nem csak egyszerűen nyilatkozott az orosz Maxim magazinnak, hanem le is dobta a ruháját és csupán egy fehérneműben és fegyverrel pózolt a kamerának. A kémnőt még júliusban kapták el amerikai rendőrök 9 másik társával együtt. A nőt bűnösnek ítélték és kiutasították az USA-ból, és kiadták Oroszországnak, ahol viszont hősként fogadták. A nagy botrányt kavart ügy után felkerültek a netre Anna Chapman meztelen képei.

Nézze meg a képeket >>>

A magazin októberi számában megjelenő fotók ettől azért visszafogottabbak, de nem nélkülözik a James Bond-filmekre jellemző hangulatot: szexi orosz rosszlány fegyverrel a kezében. Hmm.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!