Bulvár, celeb

2010.09.01. 13:31

Miss Spring visszalépett! Nem akar az ország k**vája lenni!

<p>A fiatal lány nagy elszántságából, hogy családja érdekében ártatlanságát áruba bocsássa, csupán keserűség, kiábrándultság és csalódás maradt...</p>

Egy egész ország és még azon is túl - rengetegen kísérték figyelemmel az utóbbi hetekben Miss Spring sorsát, aki saját ártatlanságát bocsájtotta áruba azért, hogy családját megmentse a fenyegető és egyre tetemesebb adósságok elől. A licit el is indult, majd augusztus 25-én véget is ért: 26.200.000 forintot kínált a 19 éves lány szüzességéért valaki. Miss spring azonban bedobta a törülközőt: sírva jelentette be, hogy elege lett és visszalép!
"Rájöttem, hogy erre én egyszerűen nem vagyok képes. Elfáradtam, elkeseredtem. Édesanyám pedig megmondta, hogy ebből a pénzből ő nem fog kérni, amit én ilyen áron szerzek és a családom is kitagadott és rájöttem, hogy én egyszerűen nem mértem jól fel a képességeimet. Én azt hittem, hogy erre én képes leszek, én erős leszek. Pedig egyre reálisabbá vált az egész, és április óta ezért küzdök...és nem." - mondta el a Tabu TV videójában Tavasz Kisasszony.

Az anyja le akarta beszélni


Miss spring döntését nagyban befolyásolta édesanyja véleménye, aki bár az elején úgy tűnt, támogatja lányát döntésében, sőt még lenge ruhában is fotózta lányát, a végén mégis inkább lebeszélte őt visszafordíthatatlan döntéséről.
"Az elején még könyörgött, rimánkodott, aztán családi perpatvar során kettőnk között is kirobbant a vita és megmondta, hogy neki ebből a pénzből nem kell, amit én szerzek így és hogy majd én költsem el magamra. De hát én ezt magamért meg értük csinálom és ez így nem... Édesanyám véleménye korábban is ugyanez volt, eddig is gátolt, de azért segített, mert tudta, hogy más választásom nincs. Én válaszút elé állítottam, mikor ez az egész kitudódott kettőnk között, hogy vagy segít, és akkor a kapcsolatunk marad a régiben, vagy nem segít, de akkor elveszít engem. Ő azt választotta, hogy segít. Ő végig próbált beszélni a fejemmel és én nem hallgattam rá, pedig kellett volna." - mondta el a Tabu TV riportjában a cél érdekében ráadásul még hajhosszabbítást is igénybe vevő lány.

Miss Spring legfrissebb döntésében szerepet játszott a család illetve az iskolatársak reakciója is...
"A családom tudott róla, hogy el szeretném adni a szüzességemet és most jöttem rá, hogy most, hogy tudták, hogy lesz pénzem, most hirtelen mindenki olyan kedves volt. Olyanok is felkerestek, akikkel hónapokig nem szoktam beszélni és hirtelen mondenki olyan rendes lett hozzám, a hátam mögött pedig kibeszéltek. Hamásra nem, hát arra jó volt ez az egész történek, hogy rájöjjek, ki az igazi barátom és ki az, aki nem. Osztálytársaim, akikkel hónapok óta nem beszéltem, elkezdtek kölcsönkéregetni. Most erre mit mondjak? A szívem szakad meg. Egy világ omlott bennem össze." - fejtette ki véleményét az igazi barátokról az internetes sztártévé riporterének Tavasz Kisasszony.

Miss Spring robotolni fog?

Miss Springnek egyelőre fogalma sincs, hogyan teremtik elő a hitel törlesztéséhez szükséges összeget most, hogy nem számíthatnak a többtízmilliós "szüzesség-bevételre", ám irigyeinek azt üzeni, keményen fog gürcölni.
- Hát úgy teremtjük elő majd a pénzt, mint a többi átlagmagyar. Ezt annyiszor megkaptam, hogy "gürizz, mint az átlagmagyar, robotolj, mint az átlagmagyar", hát én is ezt fogom csinálni. Meg lehet nyogodni mindenkinek, én is ugyanúgy bajban vagyok és nem tudok belőle kimászni. Úgyhogy: esti iskola, munka és a nyelvvizsgára összekaparom valahogy a pénzt, hogy egyáltalán tudjak bármiféle állást szerezni. Nem akarok az ország k**vája lenni!" - tervezi a jövőt a még mindig szűz Tavasz Kisasszony, aki elárulta azt is, édesanyja rendőr őrnagy és hatalmas lelki válság számára, hogy a kollégák felhívták, valóban az ő lányáról van-e szó... A licit nyertesének pedig a kamerán keresztül üzent: "Most így kamerán keresztül is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki licitált és esetleg megnyerte volna ezt a licitet, mert én sem így terveztem, ezt elhihetitek!"

Forrás: www.tabutv.hu

 

</script>

</span></p>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!