Bulvár, celeb

2010.08.28. 12:31

Képek! Lindsay Lohan ismét bombasztikus

<p>A börtönből kijövet rá sem lehetett ismerni az amerikai színésznőre, de most ismét eszméletlenül dögös.</p>

A féktelen életviteléről, állandó botrányairól és a törvénnyel való összeütközéseiről ismert híresség nemrégen jött ki a börtönből, ahova azért zárták, mert megszegte a feltételes szabadlábra helyezés szabályait. (Korábban azért ítélték el három éve, mert ittasan és bedrogozva vezetett.) A 24 esztendő színésznő a kiszabott 90 napból csak 13-at csücsült le ténylegesen, de szinte rá sem lehetett ismerni azokon a képeken, amik a börtönből kijövet készültek róla.

Az azóta eltelt időben Lindsay Lohan újra magára talált, s bombasztikus formában van. Ami a többit illeti… nos egyelőre féktelenségnek nyoma sincs, de a börtön után meg kellett kezdenie 3 hónapos kötelező rehabilitációját, aminek során talán végre magára talál és sikerül kiszakadni eddigi őrült életéből. Mert ha így folytatja – a lapoknak nyilatkozó barátai szerint – hamarosan annyira szétcsúszik az élete, s talán a karrierje is, hogy onnan már nehéz lesz visszatalálnia.

Nézze meg a képeket >>>

Az biztos – bár eddigi zűrös életvitele láthatóan nyomot hagyott a színésznő arcán  –  ugyanolyan rosszlányosan dögös a külseje, mint régen.

- MON -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!