Bulvár, celeb

2010.06.17. 19:38

Teljesen kikészítik Liptai Claudiát?

<p>Dávid édesanyja fia halála előtt megtalálta a fia ágyneműjében Claudia használt bugyiját.. Ez a cikk végleg kiverte Claunál a biztosítékot!</p>

Ami sok az sok – mondják már azok is, akiknek Liptai Claudia soha sem volt a szívük csücske. A felhajtás ugyanis, ami mostanság folyik a színésznő körül, talán tényleg túlzás! - írja a Kiskegyed.hu.

Hogy a Daróczi család haragszik a színésznőre, még talán érthető is. Nem értik ugyanis Dávid családtagjai, miért nem mondott Claudia igazat abban a Mokka-adásban, amiben közvetlenül szerelme halála után nyilatkozott. A rendőrségi vizsgálat során ugyanis nyilvánvalóvá vált, hogy Claudia és Daróczi már napokkal a férfi halála előtt szakított.Sőt, a családtagok ezek után már azt is megkérdőjelezik, hogy a színésznő valóban Dávid jegyese volt-e. Tény és való, Claudia nem csak a közvélemény, de a család felé sem adott választ a kínos kérdésekre. Lehet, hogy ezt nem bocsátják meg neki Daróczi szülei?

Clau bugyiját mutogatta

Először a hagyatéki eljárás során került sor kenyértörésre, hiszen a család nem akar lemondani Claudia javára Daróczi telefonjáról. Choli bácsi ugyanis éppen a telefon segítségével szeretne fényt deríteni jó néhány megválaszolatlan kérdésére. Bár az idős költő már lassan maga is azt hiszi, csak reklámfogás volt a fia és a színésznő közti szerelem. Ám a napokban robbant a bomba: Dávid édesanyja ennek az ellenkezőjét nyilatkozta az egyik napilapnak. Ica mama szerint hazugság, hogy a fia és a színésznő szakítottak, hiszen négy nappal Dávid halála előtt megtalálta a fia ágyneműjében Claudia használt bugyiját, amin vörös hajszál volt… Hogy bebizonyítsa az igazát, bemutatta az újságnak a rózsaszínű bugyit, ami szerinte csakis a színésznőé lehetett…

- Ez a cikk kiverte Claunál végleg a biztosítékot! Nem tudni, valóban az ő bugyijáról van-e szó, de nagyon kiakadt! Végre kezdett kicsit helyrejönni, profin vezette végig az első hetet a Mokkában, erre az utolsó napon megjelent a fotó Dávid anyjáról, amelyen az ő állítólagos bugyiját mutogatja ország-világnak! Nem hiszem, hogy egy embert ennél jobban meglehetne alázni! Mindenesetre Clau mérgében elsírta magát. Csak reménykedni tudunk abban, hogy miután az interneten még licitálás is indult a bugyira, nem borul ki újra teljesen – meséli a színésznő egyik munkatársa. És valóban, az interneten már megalakult egy csoport „Licit Liptai használt bugyijáért” néven.

Hogy igaz-e a hír, miszerint a színésznő felhívta Dávid édesanyját, és figyelmeztette, hogy még egyszer ilyet ne tegyen, azt nem sikerült megtudnunk. Claudia ugyanis – mint Daróczi Dávid halála óta folyamatosan – most is elérhetetlennek bizonyult a külvilág számára.
Forrás: www.kiskegyed.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!