Bulvár, celeb

2010.06.29. 15:56

Megverték Daróczi fecsegő barátnőjét

<p>Az elhunyt kormányszóvivőről tett nyilatkozatai miatt tűmadták meg Dávid eltitkolt szerelmét. Állj le, mert ennél komolyabb bajod is lehet! – ordította a támadó.</p>

Egy héten belül másodszor érte támadás székesfehérvári otthona közelében Daróczi Dávid egykori szerelmét, Nórát. A rendőrök egy magas, nagydarab férfit keresnek, aki Daróczival kapcsolatos nyilatkozatai miatt fenyegeti Nórát.

– Az első támadás június 20- án történt a lakhelyemtől nem messze – nyilatkozta Nóra.
– Odalépett hozzám egy magas férfi, és azt mondta, ne nyilatkozzak többet Dávidról. Hozzátette: ezt nyugodtan vehetem fenyegetésnek. Hogy kellőképpen rám ijesszen, adott egy hatalmas pofont, amitől megtántorodtam, de nem estem el. Ezután sarkon fordult, beszállt egy autóba és ott hagyott. Jól láttam az arcát, illetve a társát is, aki a kocsiban várta. Nagyon megijedtem, ezért feljelentést tettem a rendőrségen – emlékszik vissza Nóra, akit nagyon megviseltek a történtek, de ennek ellenére tántoríthatatlanul keresi Daróczi Dávid halálának igazi okát. Eközben újra megtámadták.
– Vasárnap este újabb, sokkal brutálisabb támadás ért. - számolt be a Borsonline.hu-nak Nóra.

Folytatás és fotó az eredeti oldalon >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!