Bulvár, celeb

2010.06.10. 12:17

Újabb távozók a Barátok köztből

<p>Kakasy Dóra és Kinizsi Ottó távozik a Barátokból, júliusban hagyják abba a forgatásokat.</p>

Kakasy Dóra és Kinizsi Ottó, a Barátok közt Weidner Nikije és Balassa Imréje távozik a sorozatból. Ősszel azonban még találkozhatnak a tévénézők a két karakterrel, de utána búcsút intenek a Mátyás király térnek.

A sorozat szerint Niki és Imi boldog párkapcsolatban éltek hónapokon át, ám valami mindig megkeserítette életüket. Már a kapcsolat elején furcsa dolgok derültek ki Nikiről, például: több éven keresztül drogfüggő volt, de ha ez nem lenne elég, az is kiderült, hogy a testvérének hit Kamilla, nem is testvére, hanem a lánya.

Imi azonban mindvégig kitartott szerelme mellett, még akkor is, mikor ismét függő lett. Ám amikor Niki megcsalta, azt nem tudta megbocsájtani, összepakolt és elköltözött a szerelmi fészekből. Hogy hogyan alakul ezután a kettőjük élete? Együtt vagy külön-külön távoznak a Mátyás király térről, az csak ősszel derül ki, de az biztos, hogy még akár újra találkozhatnak velük a nézők a sorozatban. Egyet azonban ígérhetünk, az elkövetkező hónapok nem várt fordulatokat hoznak a Mátyás király tér lakói életébe.
Forrás: www.rtlklub.hu
Fotó: RTLSajtóklub/Bársony Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!