Bulvár, celeb

2010.05.11. 18:17

Videó! Forró táncot lejtett Nicole Scherzinger

<p>Izgató táncot lejtett a szexi énekesnő, teljesen lenyűgözve a zsűrit.</p>

Nicole Scherzinger és táncos párja elsöprő sikert arat Amerikában a Dancing With The Stars (nálunk hasonló műsor a Szombat esti láz néven futott) nemrégen indult új szériájában. Ugyanebben a szériában táncol Pamela Anderson is, akit azonban a múlt héten kiszavaztak.

A legutóbb adásban ismét a Pussycat dolls énekesnője Nicole Scherzinger teljesítette a legtöbb pontot táncos partnerével Derek Hough-gal. A pazar Paso Doble-hoz Nicole cigány szoknyát, rövid toppot viselt és lenyűgözően mozgott a vérforraló táncra. A 31 éves énekesnő partnere nyakába ugrott, amikor meglátta, hogy teljesítményüket maximálisra pontozták a szintén hírességekből álló zsűritagok.

A gyönyörű énekesnő elárulta: sokan azt gondolják, hogy előnyben van a többi híres versenyzővel szemben, mert munkájából adódóan természetes, hogy tud táncolni.

Nézze meg videón >>>

"Bárki, aki azt hiszi, hogy ez magától értetődő és nem kell rengeteg próbálni, az téved. Nem könnyű." - nyilatkozta Nicole, aki az előadás után sírva fakadt a felgyülemlett feszültségtől.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!