Bulvár, celeb

2010.05.14. 07:20

Jacko gyerekei a világháló sztárjai - családi videók a neten

<p>Új sztárjai vannak a legnagyobb internetes videómegosztónak. A tavaly elhunyt Michael Jackson gyerekeiről készült videók hatalmas sikert arattak. Korábban apjuk rejtegette őket a világ elől, teljes elszigeteltségben éltek.</p>

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki tette fel a házivideókat a 12 éves Parisről és a 8 éves Blanketről. Jackson harmadik gyereke, Prince Michael nem jelenik meg a felvételeken.

Az egyik, mindössze négy másodperces klipen Jackson lánya, Paris látható, amint a számítógépe előtt ül. A webkamerába annyit mond a kislány, hogy "majom, kérlek segíts." Egy másik felvételen Blanket látszik amint játszik. A Csillagok háborújának egy jelenetét idézi fel, és úgy tesz, mintha fénykardozna. A videón egyik rokona, Donte is megjelenik. Egy másik felvételen pedig egy rajzfilm betétdalát éneklik a kamera előtt.

 
Nézze meg a videót 1. >>>


Nézze meg a videót 2. >>>


A gyerekek apjuk halála óta nem jelentek meg a nyilvánosság előtt. Most nagyanyjuk gyámsága alatt élnek Encinóban. Michael Jackson tavaly júniusban, 50 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában. Halálát gyógyszer túladagolás okozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!