Bulvár, celeb

2010.04.05. 07:21

Blair-ék odaégett piritósaira mentek ki a tűzoltók

<p>Három tűzoltókocsi fékezett le Tony Blair volt brit miniszterelnök vidéki házánál Dél-Angliában szombaton. A tűzjelző azután lépett működésbe, hogy Blair-ék reggeli készítésébe fogtak.</p>

A Blair-ház tûzjelzõi egybõl a tûzoltóságon jeleznek, ha baj van - ez elõírás az olyan régi épületeknél, mint amilyen a volt brit kormányfõ 17. században épült háza is Wotton Underwood-ban. Szombat reggel érkezett a riasztás a helyi tûzoltóságra, majd négy jármûvel elindultak a helyszínre a tûzoltók. Közben Blair asszony felhívta a parancsnokságot, hogy csak egy kis füst van náluk, tûz nincsen, ezért szükségtelen kivonulniuk.

Három tûzoltóautó akkor már megérkezett a házhoz, majd a "szakemberek megállapították, hogy csak néhány elégetett piritós okozta a riasztást, így kisebb volt az incidens, mint amitõl eleinte tartottak" - mondta a tûzoltóság szóvivõje, hozzátéve, hogy átszellõztették a lakást, majd a tûzoltók ellátták Blair-éket néhány tûzbiztonsági tanáccsal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!