Bulvár, celeb

2010.02.01. 11:59

Benkő máris válni fog?

<p>A lantművész régi szerelme felbukkant, és azt kéri, legyenek együtt.</p>

Magyarország leghíresebb vőlegénye párra lelt, a Benkő feleséget keres című műsorban. Andreával a legnagyobb boldogságban élnek, most viszont valami olyan történt, amire nem számítottak. Felbukkant egy hölgy, Blanka, aki egykor szenvedélyes kapcsolatot ápolt a lantművésszel. Az asszony 27 év elteltével úgy döntött, visszaszerzi Dánielt.

- Blanka életem egyik legnagyobb szerelme volt – idézte fel Benkő az emlékeket. – Az utcán szólított le, első látásra megfogott. Utána egy évig sülve-főve együtt voltunk, de a kapcsolat végül kihűlt. Most azt mondja, ő továbbra is velem maradt volna, sőt, állítólag miattam hagyta el anno a férjét. Ha Blanka így emlékszik, akkor még szebb, de szerintem előbb mentünk szét, mint ahogyan elvált. Sőt, ha annyira szerette volna a párját, akkor nem kezdett volna velem.

Vajon mit szól a nyilvánosan egymásra talált házaspár ahhoz, hogy Blanka ismét feltűnt a színen?

- Aranyos, drága, nagyon tisztelem őt. De ha akart volna valamit, azt 27 évvel ezelőtt is bejelenthette volna. Andival született egy megállapodásunk, most rúgjam fel? Vagy két asszony legyen az oldalamon? Andreának egyébként megvan a véleménye mindenről, erről is. Senkit nem tart vetélytársnak, biztosnak érzi a pozícióját.
Dániel elárulta, hogy ha szerelemről van szó, őt nem lehet befolyásolni. Ahogy fogalmaz, ha fent megszületik valami és jön az égi áldás, az ellen nem tehetünk semmit.
- Mi magunk nem kreálhatunk szerelmet, az ránk száll. Vagy elfogadjuk, vagy elfutunk előle.

Blanka antennái mindenesetre ismét befogták az „égi jelet”, ezt a Mónika Show pénteki adásában be is bizonyítja. A műsorban ajándékkal próbálja majd levenni a lábáról szívszerelmét: hagymát ad neki.
- Amikor megismerkedtünk, akkor is bűzlöttem a hagymától, amit mindig is imádtam – mondta az ország első számú férje. – Most azért bizonyos keretek közé vagyok szorítva. De Andrea is tudja, hogy a hagyma remek a potenciára, és szükségem van rá, hogy korlátlanul tudjuk ölelni egymást.

Vajon Blanka vallomása után is megingathatatlan marad Andrea helyzete? Dániel megérzi majd az égi áldást, úgy, mint egykori szerelme? Kit választ a nagyétvágyú lantművész? Minden kiderül január 29-én 17 óra 20 perckor, a Mónika Showból!
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!