Bulvár, celeb

2010.02.02. 13:10

A legszuperebb modellek meztelenül

<p>A világ 8 leghíresebb szupermodellje csupán egy tűsarkút viselt a fotózáson.</p>

A LOVE magazin legújabb számában teljesen meztelenül és teljesen azonos beállításban pózol a világ 8 legismertebb szupermodellje: Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Daria Werbowy, Lara Stone, Jeneil Williams, Kristen Mcmenamy és Natalia Vodianova egy szál magassarkúban pózoltak Alas és Marcus Piggott fényképezőgépe előtt.-

Katie Brand a magazin szerekesztője elmondta: "vettünk nyolc nőt, akikre bátran mondhatjuk, hogy alakjuk a legtökéletesebb a világon, s akiket teljesen azonos pózban fotóztunk le. Ez kiemeli, hogy fizikailag mennyire eltérőek. Vagyis: a tökéletességre nincsenek szabályok, nincs egyfajta tökéletesség".

Megjegyezzük: a tökéletességre valóban nincsenek szabályok, de ezen modellek esetében egy állapítható meg, hogy van a tökéletes, a még tökéletesebb és a legtökéletesebb... Na de mi van azokkal a tökéletesekkel, akik nem vékonyak, nem hosszúlábúak...?

Nézze meg a fotókat >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!