Bulvár, celeb

2008.11.23. 15:35

Ország, város, fiú, lány... A sztárok helyneveket választanak gyerekeiknek

<p>A People amerikai magazin szavazást indított internetes oldalán arról, hogy melyik helynév a legalkalmasabb gyereknévnek. Egyre több sztár választja ugyanis ország, állam, város, stadion, sőt hotel nevét gyerekének.</p>

A legutóbbi példa Ashlee Simpson amerikai énekesnő csütörtök éjjel született kisfia, aki a Bronx nevet kapta - egy New York-i kerület után. Szintén New York egy kerületének nevét viseli David és Victoria Beckham elsőszülöttje, Brooklyn. A névvel állítólag a kisfiú fogantatásának helyére emlékeztek a szülők. Ron Howard amerikai színész és rendező mindhárom gyereke 21109második névként viseli fogantatásának helyszínét. Bryce Dallas Howard megúszta egy várossal, de az ikrek, Paige Carlyle Howard és Jocelyn Carlyle Howard egy manhattani hotel nevét kapták. A Férjek gyöngye című sorozat főszereplője, Kevin James egy sportstadion után Shea Joelle-nek nevezte lányát. Melanie Griffith Dakotának nevezte lányát, Alabama állam nevét pedig két híresség lánya is viseli. Gwen Stefani elsőszülöttje Kingston (Jamaica) lett, Alec Baldwin és Kim Basinger lányát Irelandnek (=ország) hívják, Bill Clinton volt amerikai elnök lánya pedig Chelsea, állítólag egy dalszöveg után. A hírességé vált híres gyerekek között találjuk Paris Hiltont, aki a francia főváros nevét viseli. A szavazás vasárnap kora délutáni állása szerint a legjobb név Brooklyn Beckhamé, a voksolók 38 százaléka választotta ezt a nevet. A második helyen Kingston áll 35 százalékkal, Paris Hilton a harmadik, mindössze 12 százalékkal, Alabama nyolc százalék szerint jó név egy gyereknek, végül a két és fél napos Bronx neve hét százalék szerint volt jó választás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!