Bulvár, celeb

2008.11.12. 16:33

Amy Winehouse megmutatta az igazi haját

<p>Sok féle fotó készült már az énekesnőről, ám ezek a mostaniak mindent überelnek. Se paróka, se smink, és máris egy átlagosnál csúnyább lány lesz a világsztárból.</p>

A zenész, akit mindenki ismer fantasztikus játékáról, romlott drogos és magánéletéről, a minap kitárulkozott. Pontosabban ajtót nyitott néhány szemtelen alaknak, akiket természetesen néhány paparazzo bérelt fel, hogy horgukra akadhasson a nagyhal.

Valóban, ez nem semmi. Paróka, kihúzott szem, alapozó, rúzs és fejkendő nélkül mit sem ér Amy Winehouse, aki a képek tanulsága szerint, a való életben leginkább egy bányarém hatását kelti.

Nem ez az egyetlen izgalom a képeket. Amy karját néhány csinos kis szalag ékesíti, amiket a kórházi kezelések alkalmával kapott. Hiába engedték haza, úgy látszik kellemes emlékeket őriz velük az énekesnő.

Férjét kiengedték: börtönből az elvonóra.

Továbbá ne felejtsük ki a bőrszínű melltartóját. Akarva sem nézhetne ki gázabbul. Lehet, éppen készülődött, hogy meglátogassa férjét, akit pár napja engedtek ki a börtönből az elvonóra.

Vagy Amy-t anyukája tarja fogva az Észak-Londoni házában, hiszen az asszony nagyon nem szeretné, hogy a pár újra találkozzon, elvégre is annak komoly drogozás lenne a vége.

- Milyen dolog, hogy valakit kiengednek a sittről, és nem szól a feleségének? – akadt ki az anyuka azon, hogy Blake Fielder-Civil nem tudatta kedvesével a szabadulását.

Persze, úgy is spekulálhatott a srác, hogy Amy úgy is meg tudja a lapokból a hír, minek feleslegesen telefonálgatni.

Sok féle pletyka kering a kapcsolatukról, ám Blake nemrég azt kiabálta ki az újságíróknak a börtön udvaráról, hogy szereti a feleségét, és örökké együtt lesznek.

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!