Bulvár, celeb

2008.03.03. 11:52

Perverz ajánlatokkal bombázzák Anikót

<p>Elképesztő szexuális ajánlatokat kap Molnár Anikó.</p>

Amióta Molnár Anikó bejelentette, hogy bármilyen munkát elvállal, hogy el tudjon utazni a barátnőjével egy mesés nyaralásra, egyre-másra érkeznek a megdöbbentő ajánlatok. Legtöbben a használt fehérneműjére pályáznak, de egyéb furcsaságokkal is találkozik, amikor a leveleit olvasgatja.

- Ha lazább erkölcsű lennék, már annyi pénzt összegyűjthettem volna, hogy a barátnőmet és az egész családomat elvihetném egy Föld-körüli útra – kezdte Anikó.

 – Van, aki orális szexre tart igényt, sokan egyéjszakás kalandra, vagy néhány napos közös programra, kéjutazásra vágynak, és cserébe pedig az egész összeget odaadnák. Megdöbbentő, hogy rengetegen akarják megvenni a bugyimat, külön kihangsúlyozzák a levélben, hogy „de mosatlanul”. Még egy lány is jelentkezett érte – nevetett Anikó, aki minden felajánlásra reagált.

- Még azoktól is csak udvarias levelet kaptam, akik a szexuális tarifámról érdeklődnek. Mindenkinek megköszönöm az ajánlatát, és megírom, ha lenne óradíjam, akkor nem kellene utazásra gyűjtenem. Bevallom, kicsit sajnálom, hogy nem vagyok képes pénzért szeretkezni – magyarázta Anikó, aki pár nap alatt simán besöpörhetett volna kétmillió forintot. Persze továbbra is szeretné összegyűjteni a nyaralás árát, azonban tisztességes úton.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

 • Molnár Anikónak pornószínházban ajánlottak szerepet
  Anikót ismét megtalálták egy pornós ajánlattal. Korábban Kovi akarta rávenni, hogy felnőtteknek szóló filmben szerepeljen, most pedig Judy Nero tett ajánlatot neki: statisztáljon egy pornó színdarabban.
 • Molnár Anikó erotikus filmben!  
  Az egyik napilap újságírója érdekes felvételre bukkant az ócskapiacon. Egy szemmel láthatóan kalóz-DVD borítóján Molnár Anikót pillantotta meg, méghozzá anyaszült meztelenül.
 • Anikó büszke új testrészeire
  Molnár Anikó nagyon büszke új melleire. A szőkeség nem bánta meg, hogy kés alá feküdt, de nem szeretne túlzásba esni.
 • Anikó dúsgazdag kitartott lehetne
  Molnár Anikót rengetegen támadják, amiért erotikus show-val keresi a kenyerét. Anikó szerint sokszor azok a nők bírálják a leghangosabban az erkölcs nevében, akik külföldön árulják a testüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!