Bulvár, celeb

2008.01.02. 11:51

Bud Bundy elvált

<p>David Faustino, a Rém rendes család Bud Bundy-ja elvált feleségétől, Andreától.</p>

A pár kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva adta be a keresetet, még 2007. februárjában, az új évet pedig már külön kezdhetik, hiszen a bíróság hivatalosan is kimondta a válásukat.

David és Andrea 1999-ben ismerkedtek meg, egy los angelesi spirituális közösségben. Öt év után, 2004. januárjában egy hirtelen ötlettől vezérelve összeházasodtak egy kis las vegasi templomban. A kapcsolat sajnos nem állta ki az idő próbáját, több, mint egy év különélés után menthetetlennek ítélték a házasságukat.

 Az 1980-as évektől kezdődően David Faustino számos tévésorozatban tűnt fel és több rajzfilmfigura hangját is ő adta. A legnagyobb sikert az 1987 és 1997 között futó Egy rém rendes család című helyzetkomédia sorozat hozta meg a számára, melyben Bud Bundy szerepét játszotta (emellett egy ízben forgatókönyvíróként is közreműködött).

Többek között vendégszerepelt a Szerelemhajó, a Homályzóna, a Parker Lewis sohasem veszít, a Jesse és az X-akták című sorozatokban is. Emellett több mint 75 reklámfilmben volt látható.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!