Bulvár, celeb

2008.01.29. 08:51

Angelina Jolie terhessége egyre biztosabb

<p>Bárhol jelenjen meg az Angelina Jolie - Brad Pitt pár, manapság csak úgy sugároznak a boldogságtól. Tényleg útban a baba? <dia width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." /></a></dia></p>

Legutóbb a Screen Actors Guild Awardon, vagyis a Színészek céhének díjkiosztóján jelentek meg, ahol el is terelték a figyelmet a díjátadóról. A legtöbb meghívott azt figyelte, ahogyan Brad és Angelina egymáshoz bújnak, súgdolóznak vagy épp csókolóznak.

És mint az elmúlt két hétben, a pár egyszerűen sugárzik a boldogságtól, és ez a sajtó képviselői szerint azóta van így, mióta az Angelina Jolie terhességéről szóló pletykák napvilágot láttak.

Most úgy tűnik, a hír igaz, legalábbis a díjátadóra Angelina Jolie tőle szokatlan ruhát választott, és a ruha jellemzésénél az újságírók több jelet is találtak, amelyek az esteleges terhességre utalhatnak.

Mindenesetre Brad Pitt és Angelina Jolie egyelőre hallgat, de nemsokára színt kell vallaniuk. Minden rajongó kiváncsian várja, hogy vajon a terhességről, sőt az ikerterhességről szóló pletykák bebizonyosodnak-e, és sok boldogságot kívánnak a népszerű sztárpárnak.

 

 

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!