Bulvár, celeb

2007.12.20. 10:56

Orlando Bloom meglepő választása

<p>Orlando Bloom nemrég beruházott egy romos, omladozó házba, Hollywood egyik felkapott részén. Most feketére festette a falakat. <dia width="850" height="630" alt="Orlando Bloom arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Orlando_Bloom_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Orlando Bloom arcai" /></a></dia></p>

Orlando Bloom szomszédai, Charlize Theron és Scarlett Johannson nem örültek a színész színválasztásának. Mivel ők saját házaikat azért festették fehérre, hogy a napsütésben csillogjanak a falak, és ezáltal barátságos legyen a környék hangulata.

Orlando Bloom viszont a feket színhez vonzódik, és az eddig fehér házacskát teljesen feketére festette.

"Charlize és Scarlett szinte sokkot kaptak, mikor meglátták a fekete házat. Nagyon felháborodtak. De ez annyira jellemző Orlandóra. Biztosan túl sokszor halgatta meg a Rolling Stones Paint it black című számát" - mondta nevetve a színész egyik barátja.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!