Bulvár, celeb

2007.12.04. 14:38

Lindsay Lohan a legbutább híresség

<p>A New York Daily News című magazin a legbutább hírességek listáját állította össze. Lindsay Lohan kapta a nem túl megtisztelő címet. <dia width="850" height="630" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007_05_27_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Lindsay Lohan 2007.05.27." /></a></dia></p>

A butát nem kell szó szerint venni, a lap nem IQ alapján osztályozott. Szerepet játszottak a rossz döntések, a nem megfelelő ruházkodás, a botrányok, a drog- és  alkoholfogyasztás.

Ezen feltételek szerint választották meg Lindsay Lohant a legbutább hírességnek. Az okok: rossz filmek, botrányos viselkedés és rossz ízlés a férfiak terén. Ehhez jön még, hogy a színésznő az elmúlt évben többször volt alkohol- és drogelvonón, sőt még 84 percet egy cellában is eltöltött. A bugyi és szoknya nélküli fotók sem javítottak a helyzetén.

A második helyezett az amerikai valóságshow sztár, Kim Kardashian lett, majd őt követi Shia LaBeouf, Jessica Simpson, Kiefer Sutherland és Britney Spears.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!