Bulvár, celeb

2007.12.18. 13:29

Jessica Simpson balszerencsét hozott

<p>Jessica Simpson saját énekesi karrierjét már tönkre vágta, a hétvégén a barátjáét is sikerült. <dia width="850" height="630" alt="Jessica Simpson"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jessica_Simpson/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jessica Simpson" /></a></dia><BR /></p>

Jessica Simpson vérbeli texasiként első country lemezén dolgozik, és a Dallas Cowboys-nak drukkol. Olyannyira, hogy a csapat sztárhátvédjével, Tony Romo-val randizgat.

Vasárnap ki is látogatott a cowboyok Philadelphia Eagles elleni meccsére, hogy szurkoljon. A cél érdekében, még egy szűk, női Romo-mezt is magára húzott.

Ám a bíztatása balul sült el, mert a Dallas idei leggyengébb teljesítményét nyújtotta, és 10:6-ra kikapott. Főként, hogy Jess szerelme annyira rosszul játszott, hogy még egy amatőr csapatból is kirakták volna.

A mutatványai azért voltak meglepőek, mert eddig ő volt a liga legjobb dobója. A rajongók keménymagja persze nem hagyta szó nélkül a látottakat. Az egyik hölgy azt kiabálta Tonynak, hogy inkább a labdára kéne koncentrálnia, nem a barátnője melleire.

A pályán kívül azonban minden tökéletes. Még a Simpson család feje, a kiugrott baptista lelkész is elfogadta lánya új barátját. Pedig vannak elvárásai az udvarlók felé.

Jessica húga, Ashlee nem viheti haza szíve választottját, a Fall Out Boy gitárosát, Pete Wentz-et, mert rocksztár.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!