Bulvár, celeb

2007.12.13. 07:28

David Beckham edző lett

<p>Sztár-csemetéket tanít focizni David Beckham. Az első jelentkezők Snoop Dogg fiai, de őket biztosan többen követik majd. <dia width="850" height="630" alt="Victoria és David Beckham20060628"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria__s_David_Beckham20060628/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Victoria és David Beckham20060628" /></a></dia></p>

Nyáron azt hihettük, hogy a Los Angeles Galaxy-től már nem tud gyengébb csapattal játszani David Beckham.

A hírességek lassan már egy külön fajt alkotnak, hisz csak egymás között mozognak, barátkoznak és szaporodnak. A földi halandók csak az őket kiszolgáló személyzetként kerülhetnek közel egy-egy csillaghoz.

Néha napján még így sem, mert a hétköznapi dolgaikat is ismert emberekkel végeztetik. Például Jamie Oliver is gyakran mutatja be főzőtudományát a sztárvilág képviselőinek a saját házukban.

Az amerikai apukák általában nagy szóbeli csatát vívnak csemetéik edzőivel. Ezt kikerülve, Snoop Dogg egyik haverját kérte fel a fiai futball tehetségének javítására.

És ki lehetne erre tökéletesebb, mint David Beckham? Már az első tréningen is túlesett a két kutyakölyök. Snoopy elmondta, hogy nagyszerű volt látni, ahogy a fiait egyik kedvencük tanítgatja a szabadrúgások technikájára, és a cselezésre. Hálából a rapper elvitte Mr. Goldenballst kedvenc éttermébe, ahol jól belakmároztak.

Becks egyébként is sokat törődik a fiatalokkal, hisz három fociakadémiája is van. Otthon, pedig három fiát próbálja rávenni, hogy ne anyjukat nézzék kapufának, amikor fociznak.

Victoria is pont ezért szeretné egy kislánnyal javítani a nemek arányát. Bár – a szerződésük értelmében - a Spice Girls visszatérő koncert körútjának végeztéig egyik tag sem eshet teherbe.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!