Bulvár, celeb

2007.12.07. 16:39

Ashlee Simpson apja bekeményít

<p>Hiába kérte Ashlee Simpson Pete Wentzet ajándékba, az apjának nagyobb a hatalma, mint a Télapónak.</p>

A sztáréletmód velejárója, hogy egy idő után mindenkivel elszalad a ló, ezért a szülők és a menedzserek mindig lesben állnak, hogy visszarángassák őket. Bár néha talán túl nagy befolyással bírnak a celebekre.

A Simpson-nővérek fokozott felügyeletet kaptak a Nagyfőnöktől. Ugyanis apjuk - egyben karrierjük kézben tartója - egykoron baptista lelkész volt.

Általában abba is beleszól, hogy milyen ritmusban vegyék a levegőt, vagy hogyan sétáljanak az utcán. Így Jessica és Ashlee párválasztása sem tekinthető magánügynek. Joe papa a minap is élt vétójogával, és kitiltotta Ashlee barátját a nagy karácsonyi összeröffenésről, mivel a Fall Out Boy gitárosa egy-két alkalommal férfiak szájában kutatott a nyelvével.

Ráadásul túl van már egy öngyilkossági kísérleten is. A papa szerint egy ilyen romlott zenésznek semmi keresnivalója Isten hű szolgájának házában. A La-La előadója szomorú, hogy nem szerelmével együtt várhatja a Télapót, de tiszteletben tartja a döntést

Ellenben Jessica új szerzeményével több mint elégedett, elvégre ő mutatta be őket egymásnak. Joe szerint Tony Romo a megfelelő pár lányának, egyrészt mert tökéletes úriember, másrészt pedig a kedvenc csapata, a Dallas Cowboys hátvédje.

Az újdonsült pár hétvégi produkciójára azonban nem ennyire büszke. Az énekesnő és barátja egy bárban hemperegtek minden síkfelületen, amit csak találtak.

További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!